Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Steyr CVT 6135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT 6135
Cod produs
D61UVYWI-BT
Out Of stock
Descriere
Sistemul de transmisie este absolut esential pentru functionarea utilajelor. Ce faci atunci cand apar probleme la el? Inlocuiesti piesele care iti provoaca probleme! Astfel, poti sa revii la munca fara alte griji. Cauti un pivot inferior Steyr CVT 6135 nou? Atunci ai apelat la cine trebuie! O piesa originala de la Carraro, rezistenta si fiabila, pe care te poti baza.

Mai ramane sa te gandesti daca vrei sa cumperi aceasta piesa individual sau setul complet din kit-ul de pivoti:
- pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Alegerea finala iti apartine. Indiferent de tipul comenzii tale, expedierea va fi una rapida si vei beneficia de cel mai avantajos pret.

Pivot inferior Steyr CVT 6135 - tu il cauti? Noi il avem.
Inca nu te-ai convins daca este piesa potrivita? Ei bine, atunci trebuie sa afli ca acest pivot inferior asigura functionarea in cele mai bune conditii a sistemului de transmisie! Un set nou de pivoti va garanta o durata de viata lunga a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si socurilor in articulatia de directie.

Schimba piesa deteriorata cu una noua si fiabila!
Munca cu utilajele nu este una usoara. Tocmai de aceea obiectivul nostru principal este sa ne asiguram ca orice problema are o solutie. Pe rafturile noastre vei gasi piese originale si calitative la un pret competitiv. Daca esti detinatorul unui utilaj ce are nevoie de piese de schimb, echipa noastra este gata sa iti vina in ajutor, Tractorul tau va functiona ca nou, iar tu iti vei indeplini sarcinile in cel mai scurt timp.

Insotit de acest pivot inferior pentru tractor Steyr CVT 6135 vei gasi in colet si un certificat de garantie valabil 1 an.

Poti sa obtii acest pivot inferior Steyr CVT 6135 prin doua metode. Ori il ridici personal de la sediul nostru, ori optezi pentru livrarea prin curier. Plaseaza comanda si alege optiunea dorita!

Un montaj executat bine inseamna un tractor de incredere. Tocmai ce ai cumparat o piesa de schimb originala, potrivita pentru utilajul tau de marca. Insa buna lor functionare este asigurata de calitatea montajului. Acest proces trebuie executat corect, deoarece el are un efect direct asupra longevitatii piesei achizitionate, dar si al vehiculului. Prin urmare, noi vrem sa te determinam sa apelezi la serviciile unui mecanic profesionist.

Specificatii tehnice
Acest pivot cu montare inferioara are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii.
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura