Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Steyr CVT 6150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT 6150
Cod produs
5RDXSJGN-BT
Out Of stock
Descriere
Utilajele Steyr sunt o piesa de rezistenta in domeniul agricol. Robuste si renumite, ele isi ajuta detinatorii sa isi duca treaba la bun sfarsit. Pana si cele mai bune masinarii au nevoie de putina atentie uneori. Astfel, un sistem de transmisie pe care te poti baza este indispensabil. Daca te afli in cautarea unui pivot inferior Steyr CVT 6150 poti sta linistit. Ai ajuns exact unde trebuie. Aceasta piesa originala de la Carraro o va inlocui rapid pe cea veche, deteriorata.

Ea  poate fi achizitionata individual sau ca parte din kit-ul complet de pivoti:
- pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Tu alegi ce ti s-ar potrivi mai bine! Iar noi venim in ajutorul tau cu preturi avantajoase si curieri care iti vor livra coletul de indata. Noi suntem aici sa te ajutam la fiecare pas.

Pivot inferior Steyr CVT 6150 - alegerea corecta pentru tractorul tau!
De ce ai alege acest pivot, totusi? Pivotul cu montare pe latura inferioara va asigura functionarea optima a utilajului. Un set nou de pivoti va prelungi durata de viata a capetelor de bara, eliminand aparitia jocurilor si socurilor in articulatia de directie.

Un sistem de transmisie functional este crucial!
Sa le oferim clientilor nostri suportul adecvat la munca si sa le urmarim interesele, acestea sunt primele noastre obiective. Principiile noastre sunt fixate foarte bine in atitudinea cu care primim solicitari! Orice muncitor care conduce utilaje isi poate gasi, alaturi de noi, metodele perfecte de remediu si noi viziuni asupra activitatii de productie! Depozitul nostru este super bine dotat si isi deschide portile in fata tuturor celor care cauta performanta!

Asadar, aici vei gasi solutia de care ai nevoie pentru a reveni la succesul pe care il doresti!
Coletul contine un pivot inferior Steyr CVT 6150 si certificatul de garantie valabil 1 an.

Acest pivot inferior pentru tractor Steyr CVT 6150 va ajunge la tine in jur de 24 de ore dupa ce vei plasa comanda. Poti sa optezi si pentru ridicarea personala, de la sediul nostru.

Un montaj executat ca la carte inseamna un tractor de incredere. Tocmai ce ai cumparat o piesa de schimb originala, perfecta pentru utilajul tau de marca. Insa, buna lor functionare este asigurata de calitatea montajului. Acest proces trebuie realizat corect, deoarece el are un efect direct asupra longevitatii piesei achizitionate. Prin urmare, noi vrem sa te determinam sa apelezi la serviciile unui mecanic profesionist.

Specificatii tehnice
Pivotul cu montare inferioara are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii.
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura