Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Steyr 6150 CVT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 6150 CVT
Cod produs
4FEC76IW-A-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai sesizat zgomote metalice suspecte, iar rotile se misca mai greu, este foarte posibil sa ai de-a face cu un rulment uzat, incapabil a-si mai indeplini misiunea. Avem pentru tine un rulment butuc tractor Steyr 6150 CVT nou-nout, piesa de inalta calitate ce poarta amprenta Carraro! Zdravan, nu gluma, ca sa poata face fata cu succes sarcinilor dificile. Exact ce-ti trebuie pentru a te putea bucura din plin de performantele utilajului tau!

Vei gasi la noi orice componenta ai avea nevoie pentru a-i reda vigoarea utilajului tau. Calitatea lor ireprosabila, alaturi de serviciile extrem de utile pe care ti le oferim te vor face sa revii cu incredere ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune. Te poti baza pe noi in ce priveste intretinerea utilajului tau!

Rulment butuc tractor Steyr 6150 CVT - o piesa de top!
Desi nu-i prea mare, rulmentul de butuc are o misiune destul de complicata si importanta. Rolul sau este de a asigura transferul de greutate al utilajului catre roti, inlesnind miscarea acestora. Din fericire, are un design inovator, care asigura o frecare redusa, astfel ca te vei bucura de o functionare indelungata. Si ca sa fie totul in parametri optimi, nu neglija lubrifierea, caci are mare nevoie de ea. Insa avantajele pe care ti le ofera sunt importante, consumul de combustibil, de exemplu, fiind redus semnificativ.

Ai nevoie de mai mult? Raspundem intrebarilor si solicitarilor tale!
Nesuferite mai sunt defectiunile, iar noi vrem sa le contracaram efectele prin produsele si serviciile noastre. Apeleaza la noi cu toata deschiderea cand intampini dificultati in gestionarea problemelor tehnice! Serviciul nostru de consultanta este gratuit si face sa dispara ca prin farmec nelamuririle si grijile tale. Beneficiezi de sprijinul consultantilor nostri primind toate informatiile relevante in cazul cu care te confrunti, ca sa poti lua cele mai bune decizii in deplina cunostinta de cauza. Mergi pe mana noastra, vei avea numai de castigat!

Garantie
N-ai motive sa-ti faci griji! Pentru acest rulment butuc pentru tractor Steyr 6150 CVT ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Sunt foarte putin probabile astfel de situatii, dar pentru mai multa siguranta, ai documentele aferente in interiorul coletului.

Livrare
Stim ca vrei sa te poti intoarce cat mai curand in teren, la lucru, cu utilajul perfect functional. Vei primi acest rulment butuc tractor Steyr 6150 CVT super rapid! Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Curand te va apela curierul sa te anunte ca are un colet pentru tine. Sau poti veni chiar tu sa il ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Cum preferi!

Montaj
Protejeaza-ti investitia! Daca tii la timpul si la banii tai, nu te incurca cu orice surubar pentru efectuarea montajului. Nu pare mare filosofie, insa sunt aspecte pe care doar profesionistii le cunosc si de care este bine sa se tina cont pentru o interventie reusita. Rulmentii se monteaza in pereche si, daca tot esti la capitolul asta, evalueaza etanseitatea ansamblului reductor. Elementele conexe sunt si ele importante si poate fi necesara inlocuirea simeringului de butuc. Daca nu stii incotro sa te indrepti pentru a beneficia de o interventie tehnica profesionista, te putem ajuta!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura