Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Steyr CVT 6160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr CVT 6160
Cod produs
RM8JG3L1-BT
Out Of stock
Descriere
Pentru detinatorii de utilaje precum tractoarele Steyr, aflati in impas, obtinerea unor piese de schimb este responsabilitatea principala. Deoarece sunt niste masinarii durabile, ele sunt o unealta de baza pentru oricine le conduce. Insa operarea incorecta a tractorului sau intretinerea slaba pot duce la defectiuni neprevazute. De aceea echipa noastra este aici pentru tine.
Astfel, daca doresti sa cumperi un pivot inferior Steyr CVT 6160 noi avem exact produsul pe care-l cauti. Un pivot original, fabricat de Carraro, el va inlocui cu succes piesa uzata. Sistemul tau de transmisie va functiona, din nou, asa cum trebuie.

Poti alege sa cumperi pivotul ca atare, fie ca parte din kit-ul complet:
- pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Lasam selectia pe mana ta, in functie de preferinte. In schimb, iti asiguram preturi avantajoase si o livrare rapida.

Pivot inferior Steyr CVT 6160 - pentru un sistem de transmisie de nadejde
Ce face acest pivot atat de special? Datoria lui este sa garanteze functionarea optima a utilajului. Un set nou de pivoti va prelungi durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si socurilor in articulatia de directie. Tu iti vei conduce asadar utilajul in siguranta.

Tractorul tau este o unealta pe care poti conta.
Tu doresti sa profiti pe deplin de utilajul tau. Noi vrem sa facem acest lucru posibil. Pe rafturile noastre vei gasi exact piesele de schimb necesare scopului tau. Totodata, deoarece clientii nostri sunt valorosi pentru noi, produsele din depozitul nostru vin la pachet cu un pret rentabil si cu o livrare rapida. Plasezi comanda, primesti coletul si montezi piesa. Un proces simplu si favorabil. Cu asta ne ocupam.

Pachetul ce ajunge la tine include un pivot inferior Steyr CVT 6160 si un certificat de garantie valabil 1 an.

Tu alegi daca vrei sa ridici acest pivot inferior pentru tractor Steyr CVT 6160 de la sediul nostru sau daca optezi pentru livrarea prin curier. Timpul estimat al livrarii de la plasarea comenzii este de circa 24 de ore.

Un tractor de marca si o piesa originala sunt combinatia ideala. De aceea ele merita un montaj profesionist. Colaborarea cu un mecanic experimentat va garanta o durata de viata lunga a piesei comandate. Totodata, vei putea sta linistit, stiind ca utilajul tau functioneaza in parametrii optimi. Un proces de montaj incorect iti va aduce, ulterior, probleme. Ca sa le eviti, noi te indemnam sa apelezi la un specialist avizat.

Specificatii tehnice
Acest pivot cu montare in partea inferioara are rolul de a prinde fuzeta de carcasa puntii.
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1
Trimite mesaj
Din Gura in Gura