Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Steyr 9105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 9105
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru tractorul Steyr 9105 este un produs original, cu disponibilitate imediata in stocul firmei, prezent in oferta noastra la un pret de exceptie. Puteti achizitiona pivotul cu montare in partea inferioara ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Pentru a plasa o comanda este suficient sa ne apelati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Detalii tehnice:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Rolul pivotului cu montare in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.
Personalul nostru calificat va recomanda doar piese de origine atunci cand doriti sa faceti lucrari de reparatie la puntea dumneavoastra. Va reamintim ca pivotii care functioneaza corespunzator maresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. De asemenea, un set nou de pivoti va prelungi durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor din articulatia de directie. Pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna pentru un timp indelungat, este necesar ca acestea sa ruleze in unghi corect.

Nu ezitati sa luati legatura cu noi daca pivotii tractorului dumneavoastra sunt uzati. Daca aveti nevoie de asistenta la montaj sau carcasa puntii are nevoie de alezare si rebucsare, mecanicii nostri colaboratori pot interveni asupra tractorului dumneavoastra, indiferent de localitatea in care va aflati.
Livram pivotul inferior Steyr in toate regiunile tarii, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a verifica pachetul la primire, inainte de efectuarea platii. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, va asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: VYMHUS0Z-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura