Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru tractor Steyr 9115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 9115
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru tractorul Steyr 9115 este o piesa originala Carraro, al carei raport excelent pret/ calitate o recomanda ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau.
Livram produsul imediat, din stoc, ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
• pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Specificatii tehnice:
• distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
• inaltimea totala este de 57-58mm
• diametrul la bucsa este de 28mm
Pivotul inferior prinde fuzeta de carcasa puntii.
Daca vei alege doar componente originale pentru puntea utilajului, vei reduce considerabil riscul unor defectiuni dese, care sa implice si alte elemente.
Pivotii care functioneaza corespunzator cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti va prelungi durata de exploatare a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a pastra anvelopele intr-o stare buna, pentru mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.
Iti oferim consiliere gratuita la alegerea pieselor de care ai nevoie. Inainte de a plasa orice comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor cu tractorul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici.
Prioritatea noastra este afacerea ta. De aceea, venim in intampinarea ta cu oferte personalizate, care pot raspunde chiar si celor mai exigente cerinte.
Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta pivotul?
Noi iti punem la dispozitia una dintre echipele de interventie mobila ale firmei. Mecanicii nostri colaboratori pot efectua reparatia la punctul de lucru al utilajului, in cel mai scurt timp de la solicitare. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!
Pivotul ajunge in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: 7AZKS6JY-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura