Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru tractor Steyr 6155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Steyr 6155
Out Of stock
Descriere
Alege pentru reparatii acest model - un pivot pentru tractor Steyr 6155 - o piesa originala Carraro, care poate fi ridicata din sediul nostru de langa Bucuresti, chiar in ziua in care ai dat comanda.
Este foarte important ca pivotul sa reziste la uzura si la conditiile grele de lucru, motiv pentru care aceasta componenta este o alegere foarte buna.

Beneficiile pe care le vei avea daca folosesti acest pivot sunt:
- lipsa jocurilor din articulatia de directie
- cresterea duratei de exploatarea a capetelor de bara
- mentinerea unghiului de rulare o perioda mai lunga. Din acest motiv, anvelopele vor rezista mai mult.

Comanda acest pivot tractor Steyr 6155 fie ca reper individual, fie impreuna cu kitul de complet de pivoti:
- pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Pentru a plasa comanda, asteptam telefonul tau sau un mesaj pe WhatsApp. Sau poti comanda completand formularul de pe site-ul nostru, indiferent de zi sau ora. E simplu oricum preferi!

Stim cat de complicat poate fi sa alegi piesa care se potriveste cu utilajul tau dintr-o oferta asa de bogata, asa ca, pentru a-ti usura aceasta sarcina, iti oferim consultanta tehnica gratuita.
Incepand cu data achizitiei acestui pivot tractor Steyr 6155 poti folosi certificatul de garantie, pentru eventuale defecte de fabricare, o perioada de 1 an. Certificatul este valabil doar in conditii de instalare corecta.

Pentru a ajunge piesele in cel mai scurt timp la tine, livram cu ajutorul curieratului rapid. Poti plati ramburs. La venirea coletului, poti verifica continutul pentru a nu exista neintelegeri.
Sau, cum ti-am spus, te asteptam pe la noi, in orice zi lucratoare, un prilej foarte bun sa afli si despre mentenanta utilajului cate ceva.

Montajul este un alt pas foarte important pentru functionarea optima a tractorului tau, asa ca lasa-te doar pe mana specialistilor. Contacteaza-ne si te vom pune in legatura cu mecanicii nostri colaboratori.
Spune-ne cu ce alte probleme tehnice te confrunti si vom face tot posibilul sa te ajutam sa iesi din repectiva situatie.

Specificatii tehnice:
pivotul are distanta dintre centrele gaurilor de 65mm
inaltimea totala este de 57-58mm
diametrul la bucsa este de 28mm

Codul produsului este: 4E328C0V-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura