Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Steyr 6155

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
MUQYE2FN-S-CD
Out Of stock
Descriere
Angrenajul transmisiei finale functioneaza la parametrii corecti daca este echipat cu piese originale, de cea mai buna calitate. Asa ca, daca bucsa care asigura centrarea planetarei s-a uzat si a capatat joc, este important sa o inlocuiesti imediat. Noi iti propunem aceasta bucsa planetara tractor Steyr 6155 - o piesa excelenta din oferta noastra. Este o componenta originala, extrem de robusta - recomandata pentru o exploatare sigura si indelungata. Pentru a beneficia de o reparatie durabila, este bine sa schimbi si simeringul planetarei odata cu bucsa.

Nu intra in razboi cu propriile tale utilaje! De ce sa faci asta cand ele sunt, de fapt, aliatii tai principali? Intelegem ca te poti supara pe ele, insa gandeste-te la motivul pentru care le porti pica. Nu-i asa ca iti displace faptul ca se tot defecteaza? Dar oare de ce se intampla asta? N-or fi piesele de schimb de vina? Iti propunem urmatoarea solutie: alege pentru utilajul tau cat mai multe piese de schimb de top si vei vedea cum va functiona optim vreme indelungata. Opteaza pentru aceasta componenta originala Carraro!

Bucsa planetara tractor Steyr 6155 - piesa perfecta pentru utilajul tau!

Aceasta piesa este raspunzatoare de integritatea simeringului avand, totodata, rolul de a centrare a planetarei. Produsul recomandat aici se monteaza in fuzeta. Este bine de stiut ca bucsa originala are si sant de gresare. Odata cu procesul aferent acestei componente, iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara.

La noi e locul in care recomandarile sunt obiective!

Iti facem recomandari obiective, documentate, bazate pe experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului. Asadar, atunci cand apelezi la noi nu poti pleca fara piesa ce se potriveste perfect cu utilajul tau. Apeleaza increzator la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Aceasta bucsa planetara pentru tractor tractor Steyr 6155 vine spre tine cu certitudinea durabilitatii. In plus, e insotita si de un certificat de garantie valabil 6 luni.

Aceasta bucsa planetara tractor Steyr 6155 este piesa de care ai nevoie? Fii linistit! Facem tot ce ne sta in putinta pentru ca piesa sa ajunga in posesia ta cat mai repede. Livrarea se face prin curier rapid, iar in 24-48 de ore, ar trebui sa ajunga. Haide pe la noi sa ridici personal piesa, te asteptam la depozitul nostru!

Aloca-i montajului atentia care i se cuvine. Un pas gresit in aceasta etapa si viata piesei se poate duce de rapa. Alege sa colaborezi doar cu profesionisti!

Specificatii tehnice
Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura