Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-2
Out Of stock
Descriere
Suntem aici pentru tine, iar echipa noastra iti aduce un suport tehnic temeinic si siguranta ca activitatea ta de productie se desfasoara fara intreruperi. Probabil utilajul tau are nevoie de cateva schimbari pe la piesele de transmisie, asadar hai sa facem cunostinta cu acest pivot Komatsu WB93R-2 din imagini.

Cere o oferta acum! Depozitul nostru gazduieste piese de schimb de inalta calitate!
Acest pivot pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2 este fabricat intr-unul dintre cele mai performante laboratoare marca Original Carraro, de catre o echipa de ingineri extrem de responsabili!
Este produs cu o deosebita atentie, dintr-un aliaj metalic extrem de durabil. Rezista si celor mai puternice socuri si tensiuni, iar tu nu vei fi intrerupt intr-o zi obisnuita de munca pe motiv ca pivotul s-a rupt.
Un astfel de pivot Komatsu WB93R-2 este o piesa extrem de fiabila, responsabila cu echilibrarea perfecta si sustinerea greutatii utilajului in totalitate.

Acest pivot Komatsu WB93R-2 se afla pe lista celor mai recomandate piese, merita toata increderea si detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Se pot gasi numeroase variante prin care tu poti sa contribui la sanatatea pieselor de schimb pe o perioada cat mai indelungata. Ai putea sa primesti ajutorul agentilor nostri si sa gasiti impreuna o varianta personalizata de intretinere a utilajului tau! Apeleaza cu incredere si afla toate detaliile!

Te-ai hotarat sa cumperi un pivot Komatsu WB93R-2 nou? Ai putea sa plasezi o comanda chiar acum, produsul se afla pe stoc si poate fi livrat in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara. Comanda se poate face telefonic sau on-line, in site-ul firmei, cu plata la livrarea coletului.
Daca rutina ta de munca dintr-o zi obisnuita este intrerupta de o defectiune mai grava, iar utilajul tau a ramas imobilizat, ne poti cauta cu incredere! Oferim consultanta gratuita tuturor clientilor, iar in situatii mai grave iti trimitem o echipa de profesionisti pentru a te ajuta sa pui utilajul in miscare.

Montajul pieselor de schimb ar putea fi o aventura, daca nu respecti indicatiile noastre de a expune utilajul numai si numai serviciilor calificate. Fiecare piesa de schimb este proiectata in felul ei si ar putea avea propriile indicatii de montaj din partea producatorului. Iar experienta unui profesionist isi spune si ea cuvantul. Cu cat mai corect este montajul, cu atat mai mult se va extinde perioada de buna functionare a elementelor de pe utilaj. Iar aceasta regula se aplica tuturor pieselor de schimb.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 8IKDEHC6-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura