Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5 WB97R-5E0
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru buldoexcavatoarele Komatsu WB97R-5 si WB97R-5E0 este o piesa originala Carraro, care garanteaza atat o reparatie de lunga durata cat si performanta utilajului!

Produsul poate fi comandat din stoc, ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
•pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Rolul componentei este de a prinde fuzeta de carcasa puntii.

Specificatii:
•distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
•inaltimea totala este de 57-58mm
•diametrul la bucsa este de 28mm

Atunci cand sunt necesare lucrari de reparatie la puntea buldoexcavatorului, recomandarea noastra este sa alegi doar piese de origine controlata, a caror rezistenta asigura buna functionare a utilajului, pentru mai mult timp.

Atelierul mobil al firmei poate monta piesele de care ai nevoie, la punctul de lucru al buldoexcavatorului. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si eficient toate defectiunile utilajului si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai repede. Folosind acest serviciu vei economisi timp si resurse, si iti vei putea relua procesul de productie fara intarziere. Te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic pentru detalii!

Pivotii care functioneaza corect cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un nou set de pivoti va prelungi durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa socurilor din articulatia de directie. De asemenea, pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.

Nevoile tale sunt prioritare pentru noi. Suna-ne acum pentru a primi o oferta personalizata!
Pivotul inferior ajunge oriunde pe teritoriul Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Poti deschide si verifica ce contine pachetul la primire, inainte de a achita ramburs. Daca preferi sa ridici coletul de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: TP21DIA0-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura