Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara Komatsu CA0046254

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu CA0046254
Cod produs
X5PEZ3C1-E-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de o semiplanetara pentru utilajul tau, noi iti oferim acum solutia cea mai buna. Un asemenea cap planetara Komatsu CA0046254 original Carraro poate inlocui fara probleme componenta uzata, asigurand o functionare indelungata utilajului tau. De altfel, oricand rezultatele inspectiei iti indica o situatie care implica schimbarea mai multor piese din ansamblu, cerceteaza stocul nostru si vei fi incantat de calitatea pieselor si a serviciilor primite, dar si de preturi - dintre cele mai bune!

Pe Carraro Romania avem remedii la orice defectiune! Cere acum o oferta pentru acest cap planetara Komatsu CA0046254 si vei fi pe deplin multumit de alegerea facuta! Nu ezita sa contactezi echipa noastra, disponibila telefonic de luni pana vineri, la numarul afisat pe Carraro Romania, pentru a primi gratuit toate informatiile necesare. Daca doresti si montaj, nu ezita sa-l ceri! Avem posibilitatea sa ne deplasam unde esti si sa facem toare reparatiile necesare.

Cap planetara Komatsu CA0046254 - un produs de top pentru utilajul tau!

Mecanicii recomanda sa verifici cu atentie crucea de planetara atunci cand inlocuiesti furca pentru planetara. Urechile planetarei vechi sunt deteriorate? Atunci este important sa schimbi si crucea de planetara. Daca observi ca dantura planetarei este uzata, atunci trebuie sa verifici integritatea pinioanelor. Odata cu planetara este bine sa inlocuiesti si bucsa si simeringul de etansare din fuzeta.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest cap planetara Komatsu CA0046254 este un reper original, produs de Carraro, o entitate de renume in industria pieselor pentru utilaje, un producator care ofera o garantie ce se extinde pe sase luni din momentul plasarii comenzii.

Pentru a intra in posesia componentei dorite, poti suna sau poti cere o oferta pe site. Termenul de livrare este scurt, aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs. Daca ai disponibilitate de deplasare, te asteptam la sediul nostru, de unde poti intra in posesia cap planetara Komatsu CA0046254 imediat ce l-ai comandat.

Colaboram cu numerosi experti mecanici, gata sa iti dea o mana de ajutor oricand ai nevoie. Te vor asista la montarea sau repararea pieselor, te vor indruma sau iti vor veni in intampinare cu un intreg service mobil, pregatit cu piese si unelte de calitate.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura