Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara buldoexcavator Komatsu WB142-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB142-5
Cod produs
DFVSBIMX-IA
Out Of stock
Descriere
Cap planetara Komatsu WB142-5 - produsul de care are nevoie buldoexcavatorul tau pentru a functiona in parametri optimi! Este alegerea inteleapta pe care o faci cu inima deschisa! Produsul este unul original Carraro si are un pret formidabil. Semiplanetara este confectionata dintr-un material foarte rezistent ce ii confera fiabilitate. La gunoi cu semiplanetara veche! Cere o oferta si afla detalii si informatii care te pot ajuta in luarea deciziei bune!

Principalul motiv pentru care clientii nostri apeleaza mereu la serviciile noastre este calitatea! Atat piesele bune i-au convins sa vina mereu la noi, cat si preturile accesibile! Faptul ca ii sustinem prin serviciul gratuit de consultanta a sporit increderea lor in noi. S-au convins ca echipa noastra de tehnicieni este cu adevarat pregatita sa faca fata provocarilor, iar recomandarile lor au contribuit la reparatii rapide si de durata. Te asteptam sa ne incerci!

Cap planetara Komatsu WB142-5 - si utilajului ii sta capul pe umeri!

Mecanicii recomanda sa verifici cu atentie crucea de planetara atunci cand inlocuiesti furca pentru planetara. Urechile planetarei vechi sunt deteriorate? Atunci este important sa schimbi si crucea de planetara. Daca observi ca dantura planetarei este uzata, atunci trebuie sa verifici integritatea pinioanelor. Odata cu planetara este bine sa inlocuiesti si bucsa si simeringul de etansare din fuzeta.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Cap planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB142-5 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil cap planetara Komatsu WB142-5 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73 mm;
Diametrul pastilei: 27mm;
Lungime ax (fara furca): 128mm;
Lungime parte danturata: 75mm;
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm;
Diametru dantura: 44mm;
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura