Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara Komatsu CA0046254

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu CA0046254
Cod produs
HB0RPOT6-IA
Out Of stock
Descriere
Set planetara Komatsu CA0046254 - solutia perfecta pentru o reparatie de durata a utilajului tau! Nu trebuie sa-ti mai spunem ca fara o planetara functionala… utilajul tau nu va mai inainta nici macar un metru! Nu ti-ai dori sa se intample asta intr-o zi agitata de munca! Asadar, comanda o piesa originala Carraro! Calitatea si fiablitatea sunt atribute garantate de catre producator, iar oferta de pret este extrem de buna!

Ne-am propus sa-ti fim alaturi atunci cand apar probleme la echipamentele tale. De fiecare data cand vii la noi sa ceri un strop de ajutor si un sfat, suntem deschisi sa ti le oferim fara sa percepem vreun cost. Apeleaza de fiecare data cand ai nevoie la serviciul gratuit de consultanta! Iar daca situatia o impune, iti putem oferi si serviciile de montaj, nu conteaza ca esti la sute de kilometri departare!

Set planetara Komatsu CA0046254 - cocktail-ul de piese salvatoare!

Da, planetarele se pot strica, de cele mai multe ori cedeaza capul de planetara. Iti dai seama ca planetara are defectiuni dupa sunetele pe care le va emite aceasta parte a masinii, cum este bocanitul sau tacanitul puternic. Daca la plecarea de pe loc se aude un zgomot puternic, iar in timpul unui viraj puternic o bataie creste pe masura ce viteza se mareste, inseamna ca ai o problema cu planetara. In momentul in care apar sunetele mentionate mai sus, este indicat sa mergi intr-un service. In cazul in care piesa se uzeaza si cedeaza, trebuie inlocuit capul de planetara sau toata planetara.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Set planetara Komatsu CA0046254 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu setul comandat.

Livram oriunde in tara, iar set planetara Komatsu CA0046254 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura