Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara buldoexcavator Komatsu WB91R5E0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R5E0
Cod produs
CX32JVWI-M-IA
Out Of stock
Descriere
Set planetara Komatsu WB91R5E0 este un reper original Carraro, pe care il gasesti acum in oferta noastra la un pret special. Disponibilitatea imediata pentru livrare si rezistenta crescuta la uzura, transforma piesa in alegerea ideala pentru utilajul tau. Mecanicii recomanda ca odata cu semiplanetara, sa schimbi si bucsa si simeringul de etansare din fuzeta. Comanda se face direct pe site sau sunand la numerele de telefon afisate.

Atunci cand dezvolti un business trebuie sa iei in calcul ca echipamentul se va uza prin utilizarea repetata si va trebui sa investesti mereu in bunastarea sa. Pe langa serviciul gratuit de consultanta, de care este posibil sa fi aflat deja, iti aducem in prin plan si serviciul de mentenanta. Cu acest gen de abordare, poti fi sigur ca investitiile tale in utilaje sunt cu adevarat benefice prosperitatii afacerii tale. Incearca-l si tu!

Set planetara Komatsu WB91R5E0 - disponibil oricand doresti!

Pentru a te bucura de o reparatie de durata, iti recomandam ca, odata cu inlocuirea furcii planetara, sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile semiplanetarei vechi sunt deteriorate, atunci se impune si inlocuirea crucii de planetara. In cazul in care dantura semiplanetarei este uzata, atunci este necesar sa verifici cu atentie starea pinioanelor.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Set planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB91R5E0 ramane in garantie 6 luni de la data achizitiei. Este recomandat sa pastrezi documentele care insotesc setul comandat.

Prin curierat rapid, set planetara Komatsu WB91R5E0 ajunge oriunde in Romania, intr-un timp scurt. Modalitatea de plata este ramburs. Ai optiunea sa deschizi coletul si sa verifici starea in care setul a sosit la destinatie. Daca preferi sa ridici personal comanda, te asteptam la depozitul nostru.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme noile componente? Venim in sprijinul tau cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa la punctul tau de lucru, unde pot efectua toate reparatiile necesare. De la o simpla inlocuire de piese, pana la operatiuni mai complexe, echipa de mecanici alocata tie se va asigura ca utilajul functioneaza din nou la capacitate maxima. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei.

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura