Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-5, WB97S-5E0
Cod produs
LBN4E3VY-M-BT
Out Of stock
Descriere
Nu mai sta pe ganduri! Aceasta planetara Komatsu WB97S-5 este un produs original, care poate fi achizitionat imediat, ca ansamblu complet, la un pret avantajos! Datorita calitatii ridicate si a perioadei lungi de exploatare, mai multi fabricanti, precum Case si New Holland, au ales aceasta piesa ca fiind solutia ideala pentru utilajele lor. Alege si tu produse de origine controlata si noi te vom ajuta cu o oferta cat mai buna!

Recomandam mereu inlocuirea pieselor defecte cu piese originale, pentru a asigura transferul optim de putere si pentru a preveni uzura prematura. Iti reamintim ca folosirea pieselor alternative poate duce la deteriorarea intregului angrenaj, datorita duritatii si prelucrarii diferite a acestora. Ai grija de buldoexcavatorul tau si ofera-i numai produse de calitate superioara! Vei economisi, alaturi de noi, timp si bani!

Cumpara cu incredere produsele noastre! Cere acum o oferta pentru aceasta planetara Komatsu WB97S-5 noua!
In functie de preferintele tale, poti achizitiona produsul prezentat ca atare (complet) sau poti alege doar piesele pe care le consideri necesare. Ansamblul planetar complet este format din: planetara lunga, homocinetica, planetara scurta, cele doua cruci de planetara, saiba si siguranta din butuc. Ele reprezinta alegerea perfecta pentru echipamentul tau! Pentru o reparatie de durata, noi te sfatuim sa optezi pentru inlocuirea ansamblului planetar complet. Specialistii recomanda si schimbarea bucselor si a simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta, pentru a beneficia de o reparatie de durata.

• Se poate monta si pe modelul Komatsu WB97S-5E0.

Vrei sa profiti de oferta noastra? Lasa-ne sa iti gasim solutia potrivita!
Pentru a primi o oferta cat mai detaliata, dar si pentru alte informatii referitoare la acest produs, nu ezita sa contactezi - telefonic sau online - unul dintre consilierii nostri tehnici. Inainte de a plasa o comanda, vei beneficia de consultanta tehnica gratuita, ca sa alegi cu usurinta piesele care te intereseaza din oferta noastra. Stiai ca ne gasesti si pe WhatsApp?

Deoarece vrem sa te bucuri din plin de achizitia facuta, in colet vei regasi, alaturi de ansamblul planetar comandat, factura si un certificat de garantie valabil 6 luni. Astfel, daca este montata corect, planetara Komatsu WB97S-5 va functiona optim si tu nu va trebui sa o inlocuiesti prea curand.

Pentru a primi aceasta planetara pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-5 cat mai repede posibil, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda! Coletul tau va fi ambalat si predat firmei de curierat rapid de indata ce ai primit mesajul de confirmare al comenzii. Plata se va face ramburs la primire, cand ai sansa de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Alternativ, poti trece pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica personal componentele alese.

Montarea corecta a pieselor comandate este absolut necesara pentru ca acestea sa functioneze asa cum ar trebui si sa reziste in timp. In cazul in care nu ai un mecanic priceput aproape de tine, iti putem pune la dispozitie niste profesionisti cu experienta in domeniu si un atelier mobil performant. Detalii despre acest serviciu iti pot oferi colegii nostri din departamentul tehnic. Protejeaza-ti investitia si lasa-te pe mana unor oameni priceputi!

Specificatii tehnice

Produsul, prezentat si in imagini, este alcatuit din:
-Planetara lunga
-Homocinetica
-Planetara scurta
-2 cruci de planetara
-Saiba + siguranta butuc

Codul produsului este: LBN4E3VY-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura