Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-2
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru buldoexcavatorul Komatsu WB97S-2 este un produs original Carraro, care reprezinta cea mai buna optiune pentru utilajul tau, atunci cand situatia cere inlocuirea pivotilor vechi cu unii noi.
In oferta noastra gasesti pivotul nou la un pret deosebit!
O reparatie de lunga durata depinde atat de calitatea pieselor folosite, cat si de montajul corespunzator al acestora. De aceea, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al buldoexcavatorului. Apeleaza cu incredere la mecanicii nostri colaboratori, pentru o remediere sigura si rapida a tuturor problemelor care tin de utilaj. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei!
Piesa beneficiaza de o garantie valabila 12 luni, de la momentul achizitiei.
Pentru o functionare corecta si pentru a asigura o perioada de exploatare cat mai lunga a buldoexcavatorului, recomandarea noastra este sa schimbi si bucsa sferica odata cu pivotul. Gasesti ambele repere in stoc!
Inainte de a comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici.
Livram pivotul oriunde pe teritoriul Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: G0TOCPI8-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura