Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-5
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-5 se afla in stocul nostru la un pret foarte bun. Este o piesa originala Carraro

Recomandam sa fie schimbata si bucsa sferica deoarece este foarte posibil ca si aceasta componenta sa trebuiasca inlocuita avand in vedere ca pivotul trebuie inlocuit.

Contacteaza acum departamentul nostru tehnic pentru a ti se raspunde la toate intrebarile pe care le ai. In acest fel, te vei asigura ca piesa se potriveste perfect cu uitaljul tau.

Plasarea unei comenzi se face extrem de usor: poti suna la numarul afisat, sau poti completa formularul de pe site-ul nostru.

Pentru achizitionarea oricarei piese noi, oferim consultanta tehnica gratuita.

Pentru orice situatie neprevazuta, poti folosi garantia pivotului timp de 1 an, incepand cu momentul facturarii. Te rugam sa te asiguri ca piesa a fost instalata in conditii corecte pentru a avea garantia intacta.

Pivotul ajunge la tine oriunde te-ai afla in tara in doar doua zile lucratoare, datorita curieratului rapid. Mai mult, poti verifica continutul pachetului chiar inainte de achitarea sume. Plata se face ramburs. In cazul in care doresti sa ridici piesa personal, te asteptam la service-ul nostru din Bucuresti.

Pentru reparatii si montaj, poti apela cu incredere la serviciul nostru de atelier mobil. Mecanicii nostri colaboratori ajung chiar in locul in care se afla utilajul tau. Pentru mai multe detalii, contacteaza departamentul nostru tehnic.

Specificatii tehnice:

- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm

- diametru bucsa: 35mm

- diametru saiba: 56mm

- inaltime: 62mm

Codul produsului este: 6AMJIWRN-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura