Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-5E0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-5E0
Out Of stock
Descriere
Atunci cand inlocuiesti componente defecte ale utilajului, ideal ar fi sa folosesti piese de origine controlata, pentru ca au o rezistenta crescuta la uzura si la socuri.
De aceea iti propunem spre achizitie acest pivot pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-5E0 prezent mereu in depozitul nostru. Este vorba despre o piesa originala Carraro, cautata de toti cei ce isi repara sau isi intretin corespunzator utilajele, motiv pentru care se afla in stocul nostru la un pret promotional.

Alege si tu acest pivot Komatsu WB97S-5E0 si vei prelungi durata de functionare a utilajului tau!
Recomandarea specialistilor este sa schimbi si bucsa sferica odata cu pivotul, deoarece sunt sanse foarte mari ca si ea sa se fi uzat. In acest fel, reparatia ta va fi mai durabila si mai completa.

Nu ezita sa contactezi departamentul nostru tehnic pentru orice intrebare pe care o ai despre potrivirea piesei cu utilajul.
Apoi, o comanda se face simplu, sunand la numarul afisat sau completand formularul de pe site-ul nostru.
La achizitionarea oricarei piese noi, oferim consultanta tehnica gratuita.

Beneficiezi de garantie la acest produs timp de 1 an, de la data facturarii. Garantia este valabila in conditii de instalare corecta.

Stim cat de important este sa ai piesa in timp util, asa ca livrarea se face in doar doua zile lucratoare, oriunde te-ai afla in tara. Poti deschide coletul inainte de achitarea sumei ramburs.
Daca doresti sa ridici acest pivot Komatsu WB97S-5E0 chiar dupa ce l-ai comandat, te asteptam la sediul nostru din Ilfov.

Ai nevoie de montaj sau de reparatii? In acest caz, mecanicii nostri colaboratori ajung chiar in locul in care se afla buldoexcavatorul tau.
Ei pot remedia multe probleme tehnice aparute la echipament (la sistemul de directie, de transmisie, alezare/ rebucsare carcasa punte etc).
Te rugam sa iei legatura cu colegii nostri pentru mai multe detalii.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72 mm, 62 mm;
- diametru bucsa: 35 mm;
- diametru saiba: 56 mm;
- inaltime: 62 mm.

Codul produsului este: 9O2EJH3Y-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura