Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga Vapormatic VPJ8022

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vapormatic VPJ8022
Cod produs
YG68SUVZ-RE
Out Of stock
Descriere
O asemenea planetara lunga Vapormatic VPJ8022 este o piesa originala Carraro, care beneficiaza de cel mai bun raport pret/ calitate. Te-ai saturat de produse costisitoare care cedeaza dupa doar cateva utilizari? Alege, atunci, aceasta planetara care garanteaza buna functionare a utilajului tau, pentru un timp indelungat.

Livram piesa in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda este suficient sa suni la numerele de telefon afisate sau sa completezi formularul de pe site. Poti comanda planetara lunga ca reper individual sau ca ansamblu planetar complet, insotita de:

Cap de planetara
Homocinetica
2 cruci de planetara
Planetara lunga Vapormatic VPJ8022 - calitatea face diferenta! Echipeaza-ti utilajul corespunzator!

Odata cu planetara lunga, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara. Iti propunem sa verifici si starea in care se afla pastilele crucilor de planetara; daca acestea sunt deteriorate, schimbarea crucilor de planetara este esentiala. Inainte de a plasa orice comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei.

La alegerea pieselor noi, iti oferim consultanta gratuita. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

O asemenea planetara lunga Vapormatic VPJ8022 ajunge la tine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni, de la momentul achizitiei. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livram produsul in toate zonele Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica ce contine pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica planetara direct de la sediul firmei, din apropierea Bucurestiului, te asteptam pe la noi. Completeaza acum cererea de pe site-ul nostru!

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta planetara?
Una dintre echipele de service mobil ale firmei poate interveni asupra utilajului, la punctul sau de lucru. Mecanicii nostri colaboratori pot inspecta echipamentul si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura