Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga pentru buldoexcavator Case 580LE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LE
Cod produs
WHJQKCRZ-E-RE
Out Of stock
Descriere
Oh, dar ce avem noi aici! O astfel de planetara lunga Case 580LE - puternica, performanta si curajoasa! O componenta originala Carraro ce abia asteapta sa demonstreze de ce este capabila. Aceasta, asemenea tuturor pieselor noastre de schimb, a fost prelucrata cu grija, atentie si precizie, fiind folosit un aliaj dur, de calitate. Mai mult, datorita calitatii sale superioara, planetara noastra este pregatita sa treaca cu brio de exploatare intensa. Utilajul tau va fi mai mult decat incantat de prezenta acesteia in structura sa. Nu mai sta pe ganduri si achizitioneaz-o! Diferentele se vor simti inca de la prima activitate. Buldoexcavatorul pe care il detii are un renume de pastrat!

Si piesele de schimb au nevoie de o intretinere corespunzatoare! Asa cum recomanda si producatorul, acestea trebuie verificate, cu atentie, inainte de inceperea programului de lucru. Intrucat sunt supuse unui volum de munca intens si solicitant, nu poti sti niciodata cand apare cate o problema. In cazul in care, ai nevoie de ajutor, stii unde ne poti gasi. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale. Iti vom intinde o mana de ajutor, sfatuindu-te asa cum stim mai bine. Succesul tau este si succesul nostru!

Planetara lunga Case 580LE - calitatea sa superioara nu poate fi contestata! Cere detalii!
Fiecare componenta din schema utilajului tau joaca un rol fundamental in ceea ce priveste functionarea eficienta a acestuia. Motiv pentru care, toate trebuie sa fie prezente la datorie! O astfel de planetara lunga Case 580LE are rolul de a prelua cuplul de la diferential si sa-l transmita catre reductorul transmisiei finale. De asemenea, este o piesa cu sanse foarte scazute de ruptura!

Consultanta tehnica gratuita - comunicam, solutionam, avansam catre succes!
Clientii nostri sunt cei mai importanti! Tocmai din acest motiv, inca de la inceput, ne-am gandit la infiintarea acestui serviciu gratuit. Prin intermediul acestuia, ai parte de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume:
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Identificari rapide si sigure
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Tips&tricks cu privirea la ingrijirea corespunzatoare a masinariei pe care o detii

Garantie
Planetara lunga pentru buldoexcavator Case 580LE - dispune de toate actele necesare! Producatorul ofera 6 luni de garantie pentru posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Timpul... cea mai importanta resursa de care ai parte! Intrucat cunoastem acest aspect, livrarea se va efectua in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Cum plasezi o comanda? Simplu! Ori ne contactezi telefonic, ori completezi cererea prezenta pe site-ul nostru. In plus, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Montaj
Atunci cand vine vorba de utilajul pe care il detii, trebuie sa alegi doar servicii de inalta calitate! Un lucru facut bine iti va aduce doar reusite. Cere ajutorul unei echipe de specialisti pentru a monta piesa de schimb comandata! Daca ai nevoie de o recomandare, te ajutam intr-un timp foarte scurt!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura