Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ax cutie de viteze pentru buldoexcavator Case 570T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 570T
Cod produs
LJQCP0I6-AT
Out Of stock
Descriere
Ca sa te poti baza in orice moment pe utilajul tau, este important sa il mentii in parametri optimi de functionare, folosind piese de cea mai buna calitate. Le vei gasi la noi oricand iti sunt necesare! Daca ti-a atras atentia acest ax cutie viteze buldoexcavator Case 570T din oferta noastra, pesemne transmisia are nevoie de ceva forte proaspete, iar componenta aceasta i le va asigura cu asupra de masura. Are toti asii in maneca, doar este o piesa originala Carraro pregatita sa dea tot ce e mai bun pentru o functionare impecabila!

Vrei sa cunosti mai in detaliu aceasta componenta? Suna-ne! Si nu te limita a ne intreba doar despre ea. Expune-ne pe scurt povestea utilajului tau si stabilim impreuna daca este cazul sa ii aduci si alte imbunatatiri pentru a-i maximiza performantele. Eforturile tale vor fi minime, nu-ti fa griji!

Ax cutie viteze buldoexcavator Case 570T - o piesa de cursa lunga pentru un plus de eficienta!

Fiecare piesa isi are misiunea sa bine stabilita pentru functionarea optima a utilajului tau. Iar cele ce tin de transmisie sunt responsabile in esenta de capacitatea de deplasare a acestuia. Componenta de forta in cadrul sistemului de transmisie, axul cutiei de viteze contribuie la transmiterea si controlul miscarii de rotatie in interiorul acesteia. Starea sa tehnica este decisiva pentru desfasurarea in conditii normale a transmisiei de putere. Pinioanele sale se pot uza din pricina sarcinilor dificile ori a lubrifierii necorespunzatoare, asadar iti recomandam sa ai in vedere aceste aspecte.

Vrei sa afli mai multe? Nu ezita sa ne contactezi!

Ai la dispozitie serviciul nostru de consultanta tehnica! Il vei gasi extrem de util, caci raspunde tuturor intrebarilor si dilemelor tale tehnice. Echipa noastra de specialisti este la curent cu tot ce misca in lumea utilajelor si iti va furniza toate informatiile de care ai nevoie, sintetizate pentru a se plia pe problemele pe care le expui. Un motiv in plus sa profiti de acest serviciu este faptul ca nu te costa nimic. Consultanta este gratuita!

Livrare

Intelegem urgenta ta si iti vom expedia acest ax cutie de viteze pentru buldoexcavator Case 570T super rapid! Daca te-ai decis, contacteaza-ne online sau telefonic si ne mobilizam de indata. Mai ai si posibilitatea de a ridica produsul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este mai comod. Cu ocazia asta ne si cunoastem!

Montaj

De calitatea montajului depind performantele ulterioare ale piesei. Nu risca sa compromiti investitia facuta printr-un montaj impropriu. Apeleaza la un profesionist cu experienta care stie ce are de bifat pentru a livra cele mai bune rezultate. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Da-ne de veste si se rezolva!

Specificatii tehnice

Lagare - diametru 40mm

4 pinioane cu:

12 dinti, diametru 52mm
17 dinti, diametru 69mm
28 dinti, diametru 108mm
39 dinti, diametru 144mm

Lungime = 310mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura