Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Vapormatic VPJ8031

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Vapormatic VPJ8031
Out Of stock
Descriere
Inca de la inceput, echipa noastra si-a dorit sa ofere clientilor cele mai bune piese de pe piata de gen si sa fie aproape de ei pentru suportul tehnic atat de necesar.
Un pivot Vapormatic VPJ8031 este o piesa de transmisie, iar super-puterea ei este ca mentine utilajul in echilibru si ii ofera acestuia o sustinere sigura.

Cere o oferta pentru acest pivot Vapormatic VPJ8031 si vei avea o piesa excelenta, in cel mai scurt timp!
Pivotul din imagini este lucrat intr-una dintre cele mai cunoscute firme din lume, Carraro, dintr-un metal de inalta calitate, tratat termic. Este extrem de rezistent la socuri mecanice si la tensiuni si iti ofera linistea ca utilajul functioneaza in siguranta. Nu in ultimul rand, se bucura de un raport excelent calitate-pret.

Daca esti clientul nostru, trebuie sa iti aducem aminte ca toate piesele pot avea anumite particularitati de care ai putea tine cont in procesul de mentenanta a lor. Angajatii nostri sunt instruiti sa te ajute sa descoperi cele mai bune metode de a extinde durata de viata a unei piese, economisind timp, bani si fiind in siguranta.

Piesele noastre de transmisie sunt de cea mai inalta calitate. Un pivot Vapormatic VPJ8031 detine o garantie de 6 luni, pentru defectele din fabrica. Il poti cumpara cu incredere si beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta!

Pentru a prelungi durata de functionare a pieselor, ar fi cateva lucruri de facut, potrivite pentru utilajul tau. Pana la urma, indiferent cata experienta avem in domeniul utilajelor, tot timpul vor aparea lucruri noi de invatat despre bunul lor mers.

Daca vrei sa comanzi un pivot Vapormatic VPJ8031, o poti face telefonic sau direct din site-ul nostru. Noi trimitem produsele prin curier, in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii, cu plata ramburs.
Daca esti imobilizat pe teren, cu defectiuni grave, nu ezita sa ne ceri ajutorul. Putem trimite o echipa de profesionisti pentru a-ti oferi asistenta tehnica exact acolo unde te afli.

Fiecare piesa are povestea ei, recomandari de montaj din partea producatorului si metode specifice de instalare. Noi recomandam cu fermitate sa mergi cu utilajul intr-un atelier de specialitate, indiferent care este elementul nou ce trebuie montat.
Tine cont ca, indiferent cat de inalt calitativa este piesa, daca montajul nu e corect, o vei pierde in scurt timp. Viata unei piese depinde in aceeasi masura si de montaj, si de intretinerea ei.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Cod produs: DI8EQW7F-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura