Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga punte fata pentru buldoexcavator Case 590SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SM
Cod produs
UEROFZDL-RE
Out Of stock
Descriere
O asemenea planetara lunga punte fata Case 590SM este un produs original Carraro, pe care il gasesti acum in oferta noastra la un pret promotional. Planetara lunga este livrabila pe baza de comanda. Mai mult, poti comanda piesa separat sau ca ansamblu planetar complet, impreuna cu:

Cap de planetara
Homocinetica
2 cruci de planetara
Planetara lunga punte fata Case 590SM - de o calitate excelenta! Aceasta nu ar trebui sa lipseasca din structura utilajului tau!

Pentru a plasa o comanda este suficient sa suni la numerele de telefon afisate sau sa completezi formularul de pe site. Inainte de a finaliza orice comanda, verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. De asemenea, la alegerea produselor de care ai nevoie, iti oferim consultanta gratuita.

Odata cu planetara, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara. Daca pastilele crucilor de planetara sunt deteriorate, iti sugeram sa schimbi si crucile, pentru a beneficia de o reparatie completa. Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Intreaba despre ea!

O astfel de planetara lunga punte fata Case 590SM ramane in garantie timp de 6 luni, de la momentul achizitiei. Certificatul sau de garantie vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livram produsul in cel mai scurt timp, in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica ce contine pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica aceasta planetara lunga punte fata Case 590SM comandata direct de la sediul firmei, te asteptam in apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme piesele noi?
Iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate efectua lucrarea in localitatea in care se afla utilajul. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea echipamentului si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre tehnicienii firmei!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura