Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga punte fata pentru buldoexcavator Case 580SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SM
Cod produs
FX2B5H6T-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de planetara lunga punte fata Case 580SM este un produs original Carraro, special conceput pentru a rezista chiar si in conditii de lucru grele. Piesa noua se livreaza in baza unei comenzi. Mai mult, pentru a comanda, ai doua optiuni:

Apel telefonic
Completarea formularului de pe site

Planetara lunga poate fi achizitionata ca reper individual sau ca ansamblu planetar complet, alaturi de:

Capul de planetara
Homocinetica
2 cruci de planetara
Planetara lunga punte fata Case 580SM - o alegere inspirata ce se va transforma intr-o investitie pe termen lung!

Odata cu planetara, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara. Recomandarea ramane valabila si in cazul crucilor de planetara, daca pastilele acestora sunt deteriorate. Inainte de a plasa orice comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. La alegerea pieselor noi, noi iti oferim consultanta tehnica gratuita.

In plus, iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale!

O astfel de planetara lunga punte fata pentru buldoexcavator Case 580SM beneficiaza de o garantie valabila 6 luni, din momentul achizitiei.

Prin curierat rapid, aceasta piesa de schimb va ajunge in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica continutul pachetului la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul comandat direct te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta planetara lunga?
Noi iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei, care poate efectua lucrarea, in localitatea in care se afla utilajul. Pentru o remediere eficienta si rapida a tuturor defectiunilor care tin de echipament, foloseste cu incredere acest serviciu! Pentru mai multe informatii, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura