Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Case 580SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SM
Cod produs
F0W21R8J-RE
Out Of stock
Descriere
Alege acest cap planetara Case 580SM din oferta noastra - fiind de origine Carraro, vei beneficia de eficienta maxima si de o siguranta sporita in lucru. Mai mult, piesa fiind fabricata din materiale cu rezistenta ridicata, vei avea parte de o exploatare indelungata. Pentru acest cap de planetara pentru buldoexcavator Case 580SM oferim un pret accesibil si mentinem un stoc permanent disponibil. In acest fel poti realiza schimbul rapid, pentru a te bucura in continuare de randamentul ridicat al utilajului tau.
Cap planetara Case 580SM - calitatea face diferenta! Vorbeste acum cu noi!

Recomandarea noastra - pentru a ajunge la performantele dorite - este sa verifici integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. De asemenea, este recomandata si inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea semiplanetarei.

Te ajutam sa identifici piesele necesare potrivite si ai la dispozitie personalul nostru tehnic pentru orice intrebari!
Departamentul nostru tehnic se ocupa de comenzile tale, identificarea corecta a pieselor si iti poate da si alte detalii suplimentare. Daca ai nevoie si de un mecanic, suntem aici.

Un asemenea cap planetara Case 580SM vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 6 luni de zile. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Pentru a ridica personal acest cap planetara Case 580SM comandat te asteptam in depozitul nostru din apropierea Bucurestiului sau ne poti comunica datele locatiei tale. Transportul dureaza o zi lucratoare, iar la receptia coletului dispui de timpul in care poti verifica integritatea piesei. Astfel, rambursul este achitat la final, pentru a evita orice nemultumire in colaborarea noastra.

Contacteaza-ne acum pentru a beneficia si de serviciile de interventie rapida, avand la dispozitie un mecanic experimentat.
Ne-am dorit sa beneficiezi de servicii tehnice de calitate garantata, astfel incat piesele de schimb achizitionate de la noi sa redea functionalitatea utilajului in cele mai bune conditii.
In afara unui montaj corespunzator, efectuam numeroase tipuri de interventii tehnice, la motor, la sistemul de transmisie sau directie, alezare/ rebucsare punte, reconditionari.
Afla cum poti beneficia si tu de acest serviciu optional, la locul in care iti desfasori activitatea.

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura