Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga punte fata pentru buldoexcavator Case 590LSP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590LSP
Cod produs
7IE62CR8-RE
Out Of stock
Descriere
O asemenea planetara lunga punte fata Case 590LSP se afla acum in oferta noastra la un pret promotional. Piesa noua este originala Carraro. Calitatea sa superioara nu poate fi contestata! Mai mult, livram planetara lunga in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda este suficient sa suni la numerele de telefon afisate sau sa completezi formularul de pe site.
Poti achizitiona planetara individual sau ca ansamblu planetar complet, impreuna cu:

Capul de planetara
Homocinetica
2 cruci de planetara
Planetara lunga punte fata Case 590LSP - cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii! Alege calitatea!

Odata cu planetara, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara. Recomandarea ramane valabila si in cazul crucilor de planetara, daca pastilele acestora nu mai sunt intr-o stare buna. Inainte de a finaliza comanda, verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. De asemenea, beneficiezi de consultanta gratuita la alegerea produselor noi.

Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici.

Aceasta planetara lunga punte fata Case 590LSP ajunge la tine insotita de un certificat de garantie, cu valabilitatea de 6 luni, de la momentul achizitiei. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

O asemenea planetara lunga punte fata pentru buldoexcavator Case 590LSP comandata va ajunge oriunde pe teritoriul tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Plata se face ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica ce contine pachetul la primire, inainte de a achita. Daca preferi sa intri direct in posesia planetarei, te asteptam de luni pana vineri, la sediul firmei.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme planetara lunga?
Atelierul mobil al firmei poate efectua toate reparatiile necesare, in localitatea in care se afla utilajul. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia eficient si rapid toate problemele care tin de echipament, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru mai multe informatii, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura