Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga punte fata pentru buldoexcavator Case 580SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SLE
Cod produs
XK2BQNJU-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de planetara lunga punte fata Case 580SLE se afla acum in oferta noastra la un pret promotional. Produsul este nou, original Carraro, si poate fi achizitionat separat sau ca ansamblu planetar complet, insotit de:

Capul de planetara
Homocinetica
2 cruci de planetara
Planetara lunga punte fata Case 580SLE - calitatea face diferenta! Investeste inteligent, pe termen lung!

Pentru a beneficia de o reparatie de lunga durata, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa si simeringul pentru planetara. Iti propunem sa verifici si pastilele crucilor de planetara si, in cazul in care acestea sunt deteriorate, sa achizitionezi cruci de planetara noi. De asemenea, planetara lunga este livrabila pe baza de comanda. Poti plasa o comanda cu usurinta, daca suni la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Inainte de a finaliza orice comanda, verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii tehnici ai firmei. Personalul nostru calificat este la dispozitia ta, daca ai intrebari despre produsele si serviciile firmei, iar la alegerea pieselor noi beneficiezi de consultanta gratuita. In plus, trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

O asemenea planetara lunga punte fata Case 580SLE ramane in garantie timp de 6 luni, de la momentul achizitiei. Garantia sa vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livram o astfel de planetara lunga punte fata Case 580SLE comandata in cel mai scurt timp, in orice localitate a Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Ai posibilitatea de a deschide si de a verifica continutul coletului la primire, inainte de a achita. Daca preferi sa intri direct in posesia planetarei, te asteptam de luni pana vineri, la sediul firmei.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti realiza un montaj de calitate al pieselor noi?
Venim in intampinarea ta cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot interveni asupra buldoexcavatorului, la punctul sau de lucru. Pentru remedierea completa si rapida a defectiunilor utilajului, foloseste cu incredere acest serviciu! Te rugam sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei pentru detalii.

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura