Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru buldoexcavator Case 580SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SLE
Cod produs
USHQT7GW-E-IA
Out Of stock
Descriere
Cauti o semiplanetara rezistenta, care sa functioneze fara probleme chiar si in conditii dificile? Iti prezentam acest cap planetara buldoexcavator Case 580SLE din oferta noastra, un reper original Carraro! Renumitii producatori au realizat aceasta componenta din cel mai rezistent material pentru ca tu sa nu fii nevoit sa mai intervii cu alte schimbari in viitorul apropiat. Cere acum o oferta si afla pretul pe care ti-l propunem, ca un mic indiciu, este extrem de avantajos!

Nimic nu se compara cu momentul in care gasesti rezolvari la problemele tale. Este ca si cum o piatra uriasa ti se ia de pe umeri. Noua ne place partea asta de ridicare a pietrelor de pe umerii clientilor. Cand ei vin la noi cu probleme de toate felurile legate de utilajele lor, noi cautam rapid cele mai rapide cai de solutionare. Ca e vorba despre piese, mentenanta sau montaj, noi suntem spiridusii utilajelor grele, facem cumva si remediem avariile! Te asteptam sa afli detalii despre noi la serviciul gratuit de consultanta!

Cap planetara buldoexcavator Case 580SLE - pentru zilele solicitante de lucru!

Da, planetarele se pot strica, de cele mai multe ori cedeaza capul de planetara. Iti dai seama ca planetara are defectiuni dupa sunetele pe care le va emite aceasta parte a masinii, cum este bocanitul sau tacanitul puternic. Daca la plecarea de pe loc se aude un zgomot puternic, iar in timpul unui viraj puternic o bataie creste pe masura ce viteza se mareste, inseamna ca ai o problema cu planetara. In momentul in care apar sunetele mentionate mai sus, este indicat sa mergi intr-un service. In cazul in care piesa se uzeaza si cedeaza, trebuie inlocuit capul de planetara sau toata planetara.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Un astfel de cap planetara pentru buldoexcavator Case 580SLE original va ramane in garantie timp de 6 luni, de la data achizitiei.

Livram cap planetara buldoexcavator Case 580SLE noua in orice regiune a Romaniei, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide pachetul la primire si de a verifica starea in care a sosit la destinatie, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la depozitul nostru, te asteptam pe la noi, in orice zi lucratoare.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta componenta? Venim in sprijinul tau cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot efectua acolo toate reparatiile necesare. De la o simpla inlocuire de piese, pana la operatiuni mai complexe, echipa de mecanici va lua toate masurile pentru ca echipamentul sa functioneze din nou optim. Te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic pentru informatii suplimentare despre acest serviciu.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametrul pastilei: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura