Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Case 580SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SLE
Cod produs
9TD8G3AP-A-RE
Out Of stock
Descriere
Indeplineste-ti obiectivul intr-un mod inteligent! Fie ca trebuie sa remediezi o defectiune, fie ca ai nevoie de cateva idei din partea specialistilor nostri, pentru o mai buna performanta, afla ca avem tot ce iti trebuie! Depozitul nostru poate fi o adevarata resursa inepuizabila pentru tine! Acest cap planetara Case 580SLE este o piesa de transmisie de care ai nevoie din cand in cand. Fiind o parte a ansamblului reductor, este indispensabil in functionarea utilajului!

Cap planetara Case 580SLE - beneficiaza si tu de calitate la superlativ!

Produsele noastre sunt, de fapt, elemente de top, pe care le punem spre folosinta pentru a-ti aduce rezultatele scontate! Acest cap de planetara pentru Case 580SLE este prelucrat dintr-un metal tratat termic si imbunatatit pentru performanta! Rolul sau esential in ansamblul reductor este ca asigura cuplul dintre crucea de planetara si pinioane.

Avem un serviciu de consultanta unic! Gratuit pentru tine!

Calitatea este de-a dreptul inutila fara rezultate, asa ca iti punem la dispozitie serviciul nostru gratuit de consultanta! Daca nu te sperie cateva idei de intretinere ale utilajului tau, ai toate sansele sa iti cresti afacerea! Noi iti putem oferi un plan personalizat de intretinere pe termen lung, iar tu poti deveni mult mai productiv! Iti oferim ajutorul atunci cand trebuie sa faci o selectie buna, dar si atunci cand trebuie sa montezi! Suntem gata sa ne implicam atunci cand ai defectiuni, chiar si atunci cand esti imobilizat pe teren, oricare ar fi zona in care te afli!

Acest cap planetara Case 580SLE este o piesa de incredere, pe care o poti achizitiona relaxat, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni! Certificatul iti este inmanat la primirea coletului si poate fi folosit pentru defectiunile din fabrica!

Atunci cand esti hotarat sa cumperi un asemenea cap planetara Case 580SLE plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct pe site-ul firmei. Ne grabim cu expedierea, pentru ca utilajul tau sa beneficieze cat mai curand de reparatii! Primesti produsul cerut in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau poti sa il ridici personal din sediul nostru!

Montajul este primul pas pe care il poti face pentru a ajuta noua ta achizitie sa functioneze fara probleme, o perioada cat mai extinsa! In acest caz, asigura-te ca beneficiezi de un serviciu calificat, asa ca orienteaza-te catre mediul propice al unui atelier de specialitate. Persoana care efectueaza montajul ar trebui sa aiba experienta si sa mai fi asamblat transmisii finale!

Elementele conexe au si ele nevoie de un plus de atentie!

Cu siguranta iti doresti un montaj optim, asa ca asigura-te ca termini ceea ce ai inceput! Este momentul cel mai bun pentru a schimba bucsa si simeringul din fuzeta! De asemenea, in situatia in care prezinta urme de uzura, inlocuieste siguranta si saibele danturate ce se monteaza la capatul danturat al planetarei.

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura