Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga Case 195212A1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 195212A1
Cod produs
GUO24E0W-RE
Out Of stock
Descriere
O astfel de planetara lunga Case 195212A1 noua, originala Carraro, se afla acum in oferta noastra la un pret foarte avantajos. Aceasta piesa se livreaza pe baza de comanda. Poti plasa comanda pentru aceasta componenta super fiabila cu usurinta, daca suni la unul din numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

De asemenea, inainte de a plasa orice comanda, poti verifica compatibilitatea componentelor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consultantii tehnici ai firmei. Iti oferim consiliere gratuita la alegerea pieselor noi.
Poti comanda planetara lunga separat sau ca ansamblu planetar complet, impreuna cu:

Cap de planetara
Homocinetica
2 cruci de planetara
Planetara lunga Case 195212A1 - un pas catre succes! Echipeaza-ti utilajul corespunzator!

Pentru a beneficia de o reparatie de lunga durata, iti recomandam sa verifici starea in care se afla bucsa, simeringul pentru planetara si pastilele crucilor de planetara; in cazul in care componentele sunt vechi sau deteriorate, iti recomandam inlocuirea acestora, pentru a-ti asigura o reparatie completa si buna functionare a utilajului, pentru mai mult timp. Daca ai intrebari despre produsele si serviciile firmei, apeleaza cu incredere la personalul nostru calificat. Suna-ne acum pentru a primi o oferta personalizata!

In plus, iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici.

O asemenea planetara lunga Case 195212A1 ramane in garantie timp de 6 luni, de la data achizitiei. Garantia sa vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livram produsul in cel mai scurt timp, in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Ai posibilitatea de a deschide si de a verifica continutul pachetului la primire, inainte de a achita rambursul. Daca preferi sa ridici personal planetara, te asteptam de luni pana vineri, la sediul firmei. Nu uita sa mentionezi acest aspect in cererea prezenta pe site-ul nostru!

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta fara probleme planetara lunga?
Atelierul mobil al firmei poate efectua reparatia in localitatea in care se afla utilajul. Echipa de mecanici alocata tie, in urma unei diagnoze, poate constata toate defectiunile echipamentului si poate lua toate masurile pentru ca utilajul sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura