Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara lunga pentru buldoexcavator Case 580LPS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LPS
Cod produs
5OB7NIJF-E-RE
Out Of stock
Descriere
Piese de schimb de calitate - un utilaj sanatos si fericit, ce va munci fara intrerupere! Alege o asemenea planetara lunga Case 580LPS la o calitate superioara! Astfel, ii vei oferi utilajului o componenta super fiabila si rezistenta, ce poarta semnatura Carraro. Cat despre calitatea sa, aceasta nu poate fi contestata. Provine dintr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate. Mai mult, faptul ca a fost fabricata dintr-un aliaj dur, ce ulterior a fost tratat termic, spune totul. Planetara noastra nu ar trebui sa lipseasca din structura utilajului pe care il detii! Cu toate acestea spuse, nu trebuie sa mai cauti in alta in parte. Mizeaza pe calitatea acestei planetare intrucat vei avea doar de castigat!

Atunci cand totul pare sa fie gri, cand problemele nu mai au o rezolvare, nu ezita sa ne contactezi cat mai repede cu putinta. Iti vom intinde o mana de ajutor, sfatuindu-te asa cum stim mai bine. Impreuna, vom discuta si vom identifica solutia eficienta si rapida pentru situatia neplacuta cu care te confrunti. Dupa cum bine stii, unde-s doi, puterea creste. Intrucat grija noastra pentru clienti este una aparte, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita. Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale!

Planetara lunga Case 580LPS - calitatea face diferenta! Investeste in viitorul utilajului pe care il detii!
Fiecare componenta din schema utilajului tau joaca un rol fundamental in ceea ce priveste functionarea eficienta a acestuia. Motiv pentru care, toate trebuie sa fie prezente la datorie! O astfel de planetara lunga Case 580LPS are rolul de a prelua cuplul de la diferential si sa-l transmita catre reductorul transmisiei finale. De asemenea, este o piesa cu sanse foarte scazute de ruptura!

Consultanta tehnica gratuita - comunicam, solutionam, avansam catre succes!
Clientii nostri sunt cei mai importanti! Tocmai din acest motiv, inca de la inceput, ne-am gandit la infiintarea acestui serviciu gratuit. Prin intermediul acestuia, ai parte de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume:

• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Identificari rapide si sigure
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Tips&tricks cu privirea la ingrijirea corespunzatoare a masinariei pe care o detii

Garantie
Planetara lunga pentru buldoexcavator Case 580LPS - dispune de toate actele necesare! Producatorul ofera 6 luni de garantie pentru posibilele defectiuni din fabrica.

Livrare
Timpul... cea mai importanta resursa de care ai parte! Intrucat cunoastem acest aspect, livrarea se va efectua in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Cum plasezi o comanda? Simplu! Ori ne contactezi telefonic, ori completezi cererea prezenta pe site-ul nostru. In plus, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Montaj
Atunci cand vine vorba de utilajul pe care il detii, trebuie sa alegi doar servicii de inalta calitate! Un lucru facut bine iti va aduce doar reusite. Cere ajutorul unei echipe de specialisti pentru a monta piesa de schimb comandata! Daca ai nevoie de o recomandare, te ajutam intr-un timp foarte scurt!

Specificatii tehnice

Diametru pastila cruce de planetara: 27 mm
Numar dinti: 22
Diametru la iesire din punte: 42 mm
Diametru dantura: 29.5 mm
Diametru ax: 34 mm
Lungime ax: 67 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura