Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu planetara pentru buldoexcavator Case 580LPS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LPS
Cod produs
CYN7QMAL-AL
Out Of stock
Descriere
Ce este de nepretuit? Increderea! Iar cu ajutorul produsului potrivit, cum este acest ansamblu planetara pentru buldoexcavator Case 580LPS ce se monteaza pe puntea din fata poti avea intotdeauna incredere in utilajul tau! Mai mult, este atat de important sa iti poti desfasura munca fara un stres suplimentar, astfel incat acest produs original, realizat de Carraro, te va scapa de orice grija! Fiabilitate de exceptie, la un pret de neratat!

Ai deja produsul in fata usii si nu stii ce sa faci cu el? Pe ACN Piese Utilaje gasim intotdeauna solutii la tot! Astfel, pentru orice nelamurire, apeleaza la specialistii nostri! Ei sunt cei in masura sa iti ofere sfaturile de care ai nevoie! Mai mult, daca crezi ca aceasta consultanta telefonica nu este suficienta, poti solicita montajul la fata locului, acolo unde este utilajul tau!

Ansamblu planetara pentru buldoexcavator Case 580LPS - de fiecare data cand ai nevoie de noi, suntem aici!
Este foarte important sa iti cunosti bine utilajul. Doar asa vei stii cand are nevoie de o atentie suplimentara si, mai presus, cand are nevoie de piese de schimb noi. Noi le recomandam pe cele originale intotdeauna, pentru ca punem calitatea pe primul loc! Si, pentru ca fiecare componenta are rolul ei clar definit, te asiguram ca utilajul tau are nevoie de un ansamblu planetara punte care sa ii asigure rezistenta de durata!

Iubim calitatea!
Si asta pentru ca stim prea bine un lucru: fiecare element al utilajului tau este unul important pentru functionarea optima! Astfel, plenerata are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Axul planetarei asigura transmiterea miscarii catre roti, in timp ce capetele cu articulatii au rolul de a mentine rotatia constanta, chiar si la denivelari sau in momentul virajelor. Fara o functionare la standarde ridicate, utilajul tau va avea de suferit!

Garantie
Ne dorim perfectiunea, insa intotdeauna avem si un plan de rezerva! Asa incat, atunci cand vom trimite catre tine acest ansamblu planetara pentru buldoexcavator Case 580LPS poti fi sigur ca nu ai niciun motiv de ingrijorare! El vine alaturi de un certificat de garantie valabil timp de 6 luni, pentru a te pune la adapost de orice defectiune din fabricatie!

Livrare
Daca trebuie sa te grabesti pentru ceva, este pentru a avea lucrurile de calitate! Astfel incat, acest ansamblu planetara pentru buldoexcavator Case 580LPS nu poate fi ratat! Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda, iar daca ai intrebari suplimentare, noi iti lasam datele noastre de contact. Mai mult, nu trebuie sa astepti prea mult! In maximum 24 de ore produsul dorit ajunge chiar la tine acasa!

Montaj
La polul opus, atunci cand este vorba de montaj, nu trebuie sa te grabesti niciodata! Acest procedeu trebuie realizat corect, pentru a extinde durata de viata a utilajul tau! Astfel, daca ai nevoie de sfaturi de incredere, sau iti lipseste vreo informatie, nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

Z=22
Z=22
L=965
Trimite mesaj
Din Gura in Gura