Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB TM310S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM310S
Cod produs
2GXHZNK0-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB TM310S este o componenta originala care provine din Marea Britanie. Calitatea superioara garantata si pretul foarte avantajos reprezinta avantajele achizitionarii acestui produs. Biela iti va fi livrata impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Aceasta piesa are o greutate bine studiata pentru a nu aduce avarii nedorite arborelui cotit. Te sfatuim sa achizitionezi acest produs si sa nu te orientezi spre piese aftermarket atunci cand vine vorba de componente atat de importante.

O evidenta clara a reparatiilor care se executa la utilajul tau contribuie la reducerea riscului ca un utilaj sa cedeze complet. Aceste masuri preventive te vor ajuta, practic, sa extinzi durata de viata a echipamentului tau. Stim ca esti ocupat si prins cu multe treburi, e posibil sa te culci pe o ureche si sa zici ca mai tine treaba o vreme. Noi te sfatuim sa apelezi cu incredere la expertii tehnici ACN care iti pot oferi mentenanta personalizata echipamentului tau!

Biela incarcator telescopic JCB TM310S - previne avariile la motor!

Biela este organul mecanismului motor care transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit si care asigura transformarea miscarii alternative de translatie a pistonului in miscarea de rotatie a arborelui cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Biela este cea mai frecventa cauza a defectiunii catastrofale a motorului. Este sub o presiune enorma de sarcina si este adesea beneficiara unei ingrijiri speciale pentru a se asigura ca nu esueaza prematur.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantia valabila 6 luni a piesei o vei regasi in colet, impreuna cu biela pentru incarcator telescopic JCB TM310S comandata. Te rugam sa pastrezi toate documentele!

Biela incarcator telescopic JCB TM310S noua ajunge in toate regiunile Romaniei, intr-un timp scurt, prin intermediul curieratului rapid. Ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita ramburs. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam cu drag.

Pentru a te bucura de o reparatie care dureaza, nu doar calitatea componentelor alese conteaza, ci si manopera. In acest sens, iti punem la dispozitie echipele noastre de service mobil, care pot interveni asupra utilajului, la punctul de lucru al acestuia. In afara unui montaj de calitate al pieselor noi achizitionate din oferta noastra, efectuam si reparatii punctuale sau complexe, reviziile periodice. Te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic, pentru a primi mai multe informatii despre acest serviciu!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura