Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 540
Cod produs
N1IWE8KA-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 540 este o piesa originala, creata in Marea Britanie la cele mai inalte standarde de productie. Pretul foarte avantajos si calitatea acesteia, garantata de producator, transforma aceasta piesa in alegerea ideala pentru utilajul tau. Produsul ajunge la tine impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Greutatea optima a bielei originale previne aparitia vibratiilor care pot deteriora timpuriu arborele cotit. Livram biela in 24 de ore, indiferent de locatia in care te afli in tara.

Nu alege produse alternative atunci cand este vorba de piese importante de care depind altele si mai importante. Este un lant vicios, vei cheltui enorm in timp! Achizitioneaza piese de schimb originale, fabricate de producatori de seama. Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de tipul echipamentului tau si iti ofera informatii aditionale si despre aceasta componenta. Daca ai nevoie de o echipa de mecanici care sa te ajute la montaj, o gasesti la noi. Deja s-au echipat si pare-mi-se ca ii vad cu biela la subsuoara!

Biela incarcator telescopic JCB 540 - are rezistenta mecanica ridicata!

Biela realizeaza transformarea miscarii alternative a pistonului in miscare de rotatie a arborelui cotit si transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit. Se poate intampla ca, din diferite motive, apa sa patrunda in cilindri. Datorita faptului ca apa este incompresibila, la sfarsitul cursei de comprimare apar forte foarte mari care conduc la deformarea extrema a bielei. In aceste cazuri este recomandat ca toate componentele mecanismului motor sa fie inlocuite, deoarece fortele extreme aparute, chiar daca nu au deformat vizibil piesele, sa afecteze jocurile normale de montaj.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Biela pentru incarcator telescopic JCB 540 va fi expediata catre tine impreuna cu garantia, cu valabilitatea de 6 luni, din momentul achizitiei.

Produsul nou va ajunge in orice localitate a tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica biela incarcator telescopic JCB 540 comandata direct de la sediul nostru, te asteptam langa Bucuresti.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla incarcatorul telescopic si pot remedia rapid si sigur toate defectiunile utilajului. Interventia se va realiza in scurt timp de la solicitare, astfel ca tu sa iti poti relua procesul de productie cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu sau pentru o programare, asteptam sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura