Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 541-70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 541-70
Cod produs
UKAHEW7N-M
Out Of stock
Descriere
Biela pentru incarcator telescopic JCB 541-70 este un produs original, care beneficiaza de o garantie valabila 6 luni, de la data achizitiei.
Produsul nou este fabricat in Marea Britanie.

Livram biela JCB 541-70 in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda aveti doua optiuni:
- apel telefonic
- completarea formularului de pe site

Produsul ajunge la dumneavoastra insotit de suruburile care unesc cele doua componente si de bucsa de la boltul pistonului.

Atunci cand situatia impune schimbarea pieselor vechi sau defecte, va recomandam sa alegeti o biela de origine controlata, a carei durata de viata este comparativ mai mare decat a unui produs alternativ. Biela originala are o greutate optima care va preveni aparitia vibratiilor, care pot uza prematur arborele cotit.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apelati cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla incarcatorul telescopic si pot efectua acolo toate reparatiile necesare.
Lucrarea se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca dumneavoastra sa va puteti relua activitatea fara intarzieri suplimentare. Pentru detalii, nu ezitati sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic!

Biela JCB 541-70 va ajunge in toate zonele tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita.
Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam pe la noi.

Codul produsului este: UKAHEW7N-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura