Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 506

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 506
Cod produs
AB7IO5VF-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 506 este o piesa originala extrem de fiabila! Este fabricata in Marea Britanie la cele mai inalte standarde de productie si are calitatea garantata de producator. Vei achizitiona un produs rezistent, de calitate, la un pret avantajos!
Livram biela impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si cu bucsa de la boltul pistonului. Atunci cand situatia cere inlocuirea bielei vechi, recomandarea noastra este sa alegi un produs original, a carui durata de viata este mai mare comparativ cu a unei biele alternative.

Utilajele reprezinta o investitie semnificativa, costisitoare si nu ne referim aici doar costurile initiale pe care trebuie sa le bugetezi. Exista multe costuri mai putin evidente asociate detinerii unui utilaj care pot surprinde antreprenorii. Atentia pentru fiecare piesa in parte trebuie acordata fara intarziere. Iar piesele de calitate si originale te ajuta sa reduci numarul interventiilor. Este singurul mod prin care economisesti! “I can’t afford to buy cheap!” Asa zice englezul si bine o mai zice!

Biela incarcator telescopic JCB 506 - o gasesti disponibila mereu!

Biela este organul mecanismului motor care transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit si care asigura transformarea miscarii alternative de translatie a pistonului in miscarea de rotatie a arborelui cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Biela este cea mai frecventa cauza a defectiunii catastrofale a motorului. Este sub o presiune enorma de sarcina si este adesea beneficiara unei ingrijiri speciale pentru a se asigura ca nu esueaza prematur.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Biela pentru incarcator telescopic JCB 506 noua ajunge la tine insotita de factura si certificatul de garantie valabil 6 luni, de la momentul achizitiei.

Biela incarcator telescopic JCB 506 noua ajunge in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul primit, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul comandat direct de la sediul firmei, te asteptam langa Bucuresti.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la echipele noastre de service mobil. Dispunem de un atelier mobil care se poate deplasa la punctul de lucru al incarcatorului telescopic, efectuand acolo reparatiile necesare. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura