Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 550-140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 550-140
Cod produs
O4YHNU68-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 550-140 este o piesa originala, realizata in Marea Britanie. In oferta noastra, aceasta biela, fabricata la cele mai inalte standarde de productie, se afla la un pret promotional. Piesa vine insotita de suruburile care unesc cele doua componente si de bucsa de la boltul pistonului. Greutatea optima a bielei de origine controlata previne aparitia vibratiilor care pot avaria arborele cotit rapid. Produsul se livreaza oriunde in tara si transportul pana la usa ta se face cu ajutorul firmelor de curierat in aproximativ 24 de ore.

O evidenta clara asupra interventiilor pe care le sufera un utilaj va duce la anticiparea nevoilor viitoare si cunoasterea din timp a costurilor pe care va trebui sa le suporti. Deci nu vei fi luat prin surprindere! Compania ACN Piese Utilaje iti poate acorda sprijin tehnic din toate punctele de vedere. Iar asta inseamna costuri reduse in timp pentru intretinerea echipamentului tau. Avem piese de calitate, avem mecanici specializati si putem oferi servicii de mentenanta personalizata!

Biela incarcator telescopic JCB 550-140 - mentine buna functionare a utilajului tau!

Biela este o componenta a lucrului mecanic de la motor. Intretinerea si inlocuirea la timp a acesteia prelungeste, indubitabil, durata de viata a utilajului tau. Vrei sa stii cele mai frecvente defectiuni la aceasta piesa? Uzarea capului mare (joc axial sau lateral), uzarea rulmentului din capul mic, respectiv a bucsei de biela, incovoierea sau chiar ruperea bielei (provocata uneori de utilizarea fortata a motorului ,in regim de lucru ridicat). Toate aceste avarii pot duce la o functionare dura si violenta a motorului (smuncituri). Acest fapt poate fi riscant, deoarece pot aparea alte avarii grave la celelalte piese ale motorului.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Biela pentru incarcator telescopic JCB 550-140 ajunge la tine rapid impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 6 luni, de la data achizitiei.

Biela incarcator telescopic JCB 550-140 noua va ajunge in orice localitate a Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa comandata in prealabil direct de la sediul firmei, te asteptam in apropiere de Bucuresti.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot remedia sigur si rapid toate defectiunile acestuia. Pentru detalii despre acest serviciu sau programarea unei interventii tehnice, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura