Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 524-50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 524-50
Cod produs
ERIPTCYO-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 524-50 noua, originala si produsa in Marea Britanie! Recomandam inlocuirea piesei defecte cu o biela de origine, a carei durata de viata este semnificativ mai mare comparativ cu al produselor alternative. Piesa ajunge la tine impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. O regasesti acum in catalogul nostru la un pret exceptional! Livram produsul in baza unei comenzi. Pentru a comanda ai doua optiuni: ne apelezi telefonic sau ne scrii direct pe site.

Daca ai nevoie de ajutor in stabilirea compatibilitatii pieselor care te intereseaza cu utilajul din dotare, apeleaza cu incredere la unul dintre consultantii nostri tehnici. Pentru ca dorim sa iti oferim solutii complete la problemele tehnice pe care le ai in acest moment, oferta de piese de schimb de calitate este insotita de servicii tehnice dedicate. Pentru detalii despre aceasta piesa sau serviciile pe care noi le putem asigura, nu ezita sa ne contactezi! Vei avea raspunsurile la toate intrebarile in cel mai scurt timp direct de la experti!

Biela incarcator telescopic JCB 524-50 - confera rezistenta maxima!

Biela face parte din mecanismul motor si are rolul de a prelua forta de apasare a pistonului pe care o transmite arborelui cotit. Daca exploatarea utilajului se face corespunzator, toate piesele mecanismului motor nu necesita intretinere, reparatie sau inlocuire. Biela se poate defecta (deforma) doar in anumite situatii speciale. Daca utilajul este vechi si are multe ore de functionare, in 90% din cazuri aceste piese sunt ovalizate. Biela trebuie sa aiba rezistenta mecanica ridicata si masa redusa, deoarece este supusa fortelor de inertie.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Biela pentru incarcator telescopic JCB 524-50 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni de zile, de la data cumpararii. Toate documentele care insotesc piesa trebuie pastrate!

Biela incarcator telescopic JCB 524-50 noua va ajunge in cel mai scurt timp, in orice localitate a tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa comandata de la sediul nostru, te asteptam in apropiere de Bucuresti.

Pentru a te bucura de o reparatie care dureaza, nu doar tipul si calitatea componentelor alese conteaza, ci si manopera. In acest sens, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al incarcatorului telescopic. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid toate defectiunile utilajului, astfel incat sa iti poti relua activitatea fara intarzieri suplimentare. Pentru detalii despre acest serviciu optional, te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura