Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 535-95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 535-95
Cod produs
DJSLQ3OZ-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 535-95 este fabricata in Marea Britanie si poate ajunge in posesia ta in cel mai scurt timp. Biela pe care ti-o recomandam este originala si are calitatea garantata. Daca te-ai saturat de produse care cedeaza dupa doar cateva utilizari, iti punem la dispozitie aceasta piesa de calitate care garanteaza buna functionare a incarcatorului tau telescopic pentru un timp indelungat. In oferta noastra gasesti produsul la un pret foarte accesibil. Poti plasa comanda direct pe site-ul firmei sau daca suni la unul dintre numerele de telefon.

Daca ai nevoie de ajutor la verificarea compatibilitatii bielei cu utilajul tau, adreseaza-te unuia dintre consilierii nostri tehnici. Livram biela impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Atunci cand esti nevoit sa schimbi piesele defecte ale utilajului, garantia unei reparatii de durata o ofera produsele de origine controlata. O biela originala are o greutate optima, care previne aparitia vibratiilor care pot deteriora prematur arborele cotit. De asemenea, durata de viata a bielei JCB 535-95 este mai mare decat a unei biele echivalente.

Biela incarcator telescopic JCB 535-95 - ajunge la tine maine doar daca bagi viteza si o comanzi azi!

Biela realizeaza transformarea miscarii alternative a pistonului in miscare de rotatie a arborelui cotit si transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit. Se poate intampla ca, din diferite motive, apa sa patrunda in cilindri. Datorita faptului ca apa este incompresibila, la sfarsitul cursei de comprimare apar forte foarte mari care conduc la deformarea extrema a bielei. In aceste cazuri este recomandat ca toate componentele mecanismului motor sa fie inlocuite, deoarece fortele extreme aparute, chiar daca nu au deformat vizibil piesele, sa afecteze jocurile normale de montaj.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Biela pentru incarcator telescopic JCB 535-95 beneficiaza de o garantie valabila 6 luni, din momentul achizitiei. Certificatul de garantie si factura fiscala se vor regasi in coletul cu piesa.

Biela incarcator telescopic JCB 535-95 noua va ajunge in toate regiunile tarii, prin curierat rapid. Ai posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita ramburs. Pentru a ridica piesa comandata direct de la sediul nostru, te asteptam langa Bucuresti.

Daca doresti asistenta la montarea componentelor pe care le-ai achizitionat, atelierul mobil al firmei este cea mai avantajoasa solutie pentru tine. Mecanicii colaboratori ai firmei pot repara incarcatorul telescopic la punctul sau de lucru, rapid si eficient, astfel ca tu sa-ti reiei activitatea cat mai repede. Odata ce ai intrat in legatura cu departamentul nostru tehnic, impreuna vom gasi raspunsul la problemele mecanice ale utilajului. Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii despre acest serviciu!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura