Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 535

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 535
Cod produs
DSECOGP8-M-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o buna functionare a utilajului, iti recomandam sa achizitionezi doar piese de schimb de calitate, care asigura o durata mare de exploatare in conditii de eficienta sporita. Mii de astfel de piese regasesti pe site-ul nostru, inclusiv biela incarcator telescopic JCB 535 - din imagini. Este o piesa originala, realizata in Marea Britanie, pe care o propunem spre vanzare la un pret de exceptie. Piesa noua se livreaza impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Biela ajunge la tine maine daca o comanzi azi.

Cand situatia iti impune sa schimbi biela defecta a utilajului, recomandarea noastra este sa alegi o piesa originala, a carei durata de exploatare este mai mare in comparatie cu a unui produs alternativ. Greutatea unei biele originale este optima, prevenind, astfel, aparitia vibratiilor care pot uza prea devreme arborele cotit. Pentru a fi sigur ca ai comandat piesa potrivita echipamentului tau, te invitam sa vorbesti cu asistentii nostri tehnici. De asemenea, insotim mereu oferta de piese de schimb de calitate cu servicii dedicate si adaptate nevoilor pe care le ai in acest moment!

Biela incarcator telescopic JCB 535 - anunta-ne daca ai nevoie de montaj profi!

Biela este o veriga majora in interiorul unui motor cu ardere. Aceasta conecteaza pistonul la arborele cotit si este responsabila pentru transferul puterii de la piston la arborele cotit si trimiterea acesteia la transmisie. Biela este una din piesele motorului cu cea mai mare fiabilitate. In mod normal, ea trebuie sa fie in stare de functionare si la casarea motorului. Totusi, uneori, din motive de executie, montaj sau exploatare incorecta sau pur si simplu vechime mare, se poate ajunge la incovoierea bielei, ceea ce o scoate din functiune.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Biela pentru incarcator telescopic JCB 535 are o garantie de 6 luni, din momentul achizitiei. Certificatul si factura fiscala se vor regasi alaturi de piesa comandata in colet.

Biela incarcator telescopic JCB 535 noua va ajunge in cel mai scurt timp, oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa comandata direct de la sediul firmei, te asteptam in apropiere de Bucuresti.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic. Dispunem de un atelier mobil care poate interveni asupra incarcatorului telescopic la punctul de lucru al acestuia, remediind eficient si rapid toate dificultatile mecanice pe care le intampini. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, adreseaza-te cu incredere unuia dintre consilierii nostri!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura