Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 536

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 536
Cod produs
OB81N2IK-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 536 este un produs original care se regaseste acum in catalogul nostru. Pretul foarte bun si calitatile tehnice o recomanda ca fiind alegerea perfecta pentru incarcatorul tau telescopic! Piesa este fabricata in Marea Britanie la cele mai inalte standarde de productie si are calitatea garantata. Biela vine insotita de suruburile care unesc cele doua componente si de bucsa de la boltul pistonului. Articolul, odata comandat, pleaca imediat din depozitul nostru si ajunge la tine in 24 de ore!

Atunci cand situatia cere inlocuirea pieselor vechi sau defecte ale incarcatorului telescopic, sfatul noastru este sa alegi doar componente originale. Durata de viata a acestora este comparativ mai lunga decat a produselor aftermarket. In plus, greutatea unei biele originale este perfect calculata, prevenind, astfel, producerea vibratiilor care pot degrada arborele cotit inainte de vreme. Prioritatea noastra este solutionarea cat mai rapida a tuturor problemelor ce tin de incarcatorul tau telescopic. In acest sens, venim in sprijinul tau cu oferte personalizate si solutii complete care raspund chiar si celor mai exigente cerinte.

Biela incarcator telescopic JCB 536 - te asteapta in depozitul nostru!

Biela este organul mecanismului motor care transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit si care asigura transformarea miscarii alternative de translatie a pistonului in miscarea de rotatie a arborelui cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Biela este cea mai frecventa cauza a defectiunii catastrofale a motorului. Este sub o presiune enorma de sarcina si este adesea beneficiara unei ingrijiri speciale pentru a se asigura ca nu esueaza prematur.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Biela pentru incarcator telescopic JCB 536 va fi expediata rapid, impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 6 luni, de la data achizitiei.

Livram biela incarcator telescopic JCB 536 comandata oriunde in tara, intr-un timp scurt, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si poti verifica pachetul primit, inainte de a face plata. De asemenea, piesa poate fi adusa in localitatea in care se afla utilajul, de echipa de service mobi, care poate sa o monteze sau sa efectueze o reparatie la echipamentul tau. Pentru a ridica biela noua direct de la sediul firmei, te asteptam langa Bucuresti.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei se pot deplasa in localitatea in care se afla utilajul si pot efectua acolo reparatiile necesare. Interventia se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca tu sa iti poti relua activitatea fara intarziere. Pentru detalii despre acest serviciu optional, te rugam sa te adresezi departamentului nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura