Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 528S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 528S
Cod produs
FMZRDYSL-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 528S este o componenta originala pe care o livram rapid. O primesti impreuna cu suruburile care unesc cele doua parti si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Piesa pe care ti-o recomandam este fabricata in Marea Britanie si are calitatea garantata de producator. Acesta a testat produsul pentru a-i dovedi rezistenta lunga in timp si in fata solicitarilor grele la care iti expui utilajul. In oferta noastra gasesti aceasta biela noua la un pret foarte avantajos. Piesa se livreaza imediat in oricare colt al tarii! Comanda un produs original si cu adevarat rezistent!

Durata de viata a unei biele originale este mai mare decat a unei biele de la un producator alternativ, iar greutatea ei optima previne aparitia vibratiilor care pot duce la uzura prematura a arborelui. Cand alegi piese din oferta noastra, noi iti oferim consultanta tehnica gratuita, iar tu vei putea achizitiona un produs care sa se potriveasca utilajului tau! Este important sa ai in vedere atat calitatea pieselor, cat si montarea corespunzatoare a acestora pentru a mentine sau a creste performanta incarcatorului telescopic. De aceea, iti putem asigura, la cerere, si servicii tehnice. Pentru detalii, contacteaza-ne!

Biela incarcator telescopic JCB 528S - ofera rezistenta sporita!

Biela este o componenta a lucrului mecanic de la motor. Intretinerea si inlocuirea la timp a acesteia prelungeste, indubitabil, durata de viata a utilajului tau. Vrei sa stii cele mai frecvente defectiuni la aceasta piesa? Uzarea capului mare (joc axial sau lateral), uzarea rulmentului din capul mic, respectiv a bucsei de biela, incovoierea sau chiar ruperea bielei (provocata uneori de utilizarea fortata a motorului ,in regim de lucru ridicat). Toate aceste avarii pot duce la o functionare dura si violenta a motorului (smuncituri). Acest fapt poate fi riscant, deoarece pot aparea alte avarii grave la celelalte piese ale motorului.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Biela pentru incarcator telescopic JCB 528S beneficiaza de o garantie valabila 6 luni, de la momentul achizitiei. Certificatul de garantie si factura fiscala trebuie pastrate toata aceasta perioada!

Biela incarcator telescopic JCB 528S comandata ajunge in toate regiunile tarii, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a verifica coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica biela direct de la sediul firmei, te asteptam in apropiere Bucuresti, in zi lucratoare.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, adreseaza-te cu incredere departamentului tehnic al firmei. La cerere, iti punem la dispozitie serviciul de asistenta mobila, care poate constata starea tehnica a incarcatorului tau si care poate interveni asupra utilajului in localitatea in care acesta se afla. Efectuam, cu ajutorul mecanicilor nostri colaboratori, o gama diversa de interventii tehnice: montaje specializate, revizii periodice si lucrari de reparatii complexe, oriunde pe teritoriul tarii se afla utilajul tau. Nu ezita si cere detalii sau programeaza o interventie la unul dintre consultantii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura