Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 531-70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 531-70
Cod produs
OIDG2ELQ-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 531-70 este o componenta originala si fabricata la standarde ridicate de calitate. In oferta noastra o vei gasi mereu la un pret accesibil! Piesa este produsa in Marea Britanie si se livreaza impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Pentru a comanda piesa, este suficient sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa completezi formularul de pe site. Ea se va livra in doar 24 de ore indiferent de regiunea din tara in care te afli.

Atunci cand inlocuiesti componentele defecte ale incarcatorului telescopic, recomandarea noastra este sa alegi prioritar produse originale, a caror rezistenta la socuri si la uzura va creste durata de exploatare a utilajului. Biela originala pe care ti-o recomandam spre achizitionare are o greutate optima, ce va preveni uzura prematura a arborelui cotit.
Consilierii nostri tehnici se vor asigura ca achizitionezi piese compatibile cu utilajul tau, oferindu-ti consiliere tehnica gratuita! Ai posibilitatea sa ceri montajul piesei, cu siguranta reparatia va fi executata mult mai repede apeland la serviciile noastre!

Biela incarcator telescopic JCB 531-70 - are o greutate optima!

Biela face parte din mecanismul motor si are rolul de a prelua forta de apasare a pistonului pe care o transmite arborelui cotit. Daca exploatarea utilajului se face corespunzator, toate piesele mecanismului motor nu necesita intretinere, reparatie sau inlocuire. Biela se poate defecta (deforma) doar in anumite situatii speciale. Daca utilajul este vechi si are multe ore de functionare, in 90% din cazuri aceste piese sunt ovalizate. Biela trebuie sa aiba rezistenta mecanica ridicata si masa redusa, deoarece este supusa fortelor de inertie.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Biela pentru incarcator telescopic JCB 531-70 ajunge in posesia ta in cel mai scurt timp, insotita de factura si certificatul de garantie, valabil 6 luni, de la momentul achizitiei. Garantia ramane valabila in conditii de instalare corecta a piesei.

Biela incarcator telescopic JCB 531-70 noua ajunge in orice localitate a tarii, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul comandat direct de la sediul nostru.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, apeleaza cu incredere la una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei de pe intreg cuprinsul tarii se pot deplasa in localitatea in care se afla incarcatorul telescopic si pot efectua acolo reparatiile necesare: un montaj de calitate al pieselor noi achizitionate din oferta noastra, reparatii punctuale sau complexe, revizii periodice. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezita sa ne contactezi!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura