Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 528-70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 528-70
Cod produs
C2Y7V306-M-IA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand inlocuiesti piesele vechi ale utilajului, recomandarea noastra este sa utilizezi componente originale. Modul serios in care sunt fabricate si rezistenta sporita vor creste durata de exploatare, in conditii optime, a incarcatorului telescopic. Biela incarcator telescopic JCB 528-70 este un astfel de produs de calitate superioara, care se regaseste in oferta noastra la un pret foarte bun. Producatorul piesei este din Marea Britanie si a testat piesa suficient de mult incat sa fie sigur ca acest model va avea o viata lunga pe echipamentul tau.

Aceasta biela originala, pe care o propunem spre vanzare, are o greutate optima, care previne aparitia vibratiilor, care pot duce la uzura timpurie a arborelui cotit. Livram produsul impreuna cu suruburile care unesc cele doua componente si impreuna cu bucsa de la boltul pistonului. Poti plasa comanda facil, prin completarea formularului de pe site sau prin apel telefonic. Consilierii nostri tehnici te ajuta sa gasesti piesele potrivite in functie de modelul utilajului tau si te pot pune in contact si cu o echipa de mecanici care te poate ajuta la montaj.

Biela incarcator telescopic JCB 528-70 - in oferta noastra la un pret accesibil!

Biela este organul mecanismului motor care transmite forta de presiune a gazelor de la piston la arborele cotit si care asigura transformarea miscarii alternative de translatie a pistonului in miscarea de rotatie a arborelui cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Biela este cea mai frecventa cauza a defectiunii catastrofale a motorului. Este sub o presiune enorma de sarcina si este adesea beneficiara unei ingrijiri speciale pentru a se asigura ca nu esueaza prematur.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Biela pentru incarcator telescopic JCB 528-70 ajunge la tine insotit de factura si certificat de garantie, cu valabilitatea de 6 luni, de la momentul achizitiei.

Biela incarcator telescopic JCB 528-70 comandata ajunge in toate zonele Romaniei, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Metoda de plata este ramburs. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei.

Pentru reparatii motoare si alezare bloc motor, adreseaza-te cu incredere departamentului tehnic al firmei. La cerere, iti punem la dispozitie serviciul de asistenta mobila, care poate constata starea tehnica a incarcatorului tau si care poate interveni asupra utilajului in localitatea in care acesta se afla. Efectuam, cu ajutorul mecanicilor nostri colaboratori, o gama diversa de interventii tehnice: montaje specializate, revizii periodice si lucrari de reparatii complexe, oriunde pe teritoriul tarii se afla utilajul tau. Nu ezita si cere detalii sau programeaza o interventie la unul dintre consultantii nostri tehnici!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura