Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 527-55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 527-55
Cod produs
7RI8Z6UN-M-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 527-55 este o piesa noua, originala, fabricata in Marea Britanie. La cele mai inalte standarde de productie a avut loc realizarea ei. In oferta noastra gasesti produsul la un pret promotional. Impreuna cu biela vei primi si suruburile care unesc cele doua componente si bucsa de la boltul pistonului. Livram piesa in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda ai doua optiuni, completarea formularului de pe site ori ne apelezi la numerele afisate. Piesa ajunge la destinatie in circa 24 de ore!

Piesa veche este bine sa o inlocuiesti cu o biela originala pentru ca are o durata de viata mai mare, comparativ cu a unui produs alternativ, si o greutate optima, care previne aparitia vibratiilor. In cazul in care mai sunt detalii pe care doresti sa le afli, nu uita ca la ACN Piese Utilaje avem serviciul de consultanta gratuit. Ne poti contacta si vei sta pe indelete de vorba cu asistentii nostri tehnici. Gasesti la noi si posibilitatea de a monta piesa in mod profesionist, lucru care va asigura calitatea reparatiei pe care o faci echipamentului.

Biela incarcator telescopic JCB 527-55 - o livram in oricare colt al tarii!

Biela transforma miscarea de translatie a pistonului in miscare de rotatie la arborele cotit. Biela trebuie sa reziste la solicitari mecanice intense produse de forta de presiune a gazelor si de inertia pieselor in miscare. Desi este o piesa rezistenta, frecvent apar ruperi ale suruburilor de biela cand acestea nu sunt stranse la cuplu (stranse excesiv sau insuficient). Aceasta duce la avarii mecanice grave, biela in miscare lovind blocul motor, arborele cotit etc. In mod frecvent, apare insa o uzura a bucsei antifrictiune care duce la cresterea jocului intre aceasta si bolt pana la aparitia ‘bataii de bolt’.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Biela pentru incarcator telescopic JCB 527-55 ajunge la tine, unde ai nevoie de ea, in cel mai scurt timp, insotita de factura si certificatul de garantie, cu valabilitatea de 6 luni, de la data cumpararii.

Biela incarcator telescopic JCB 527-55 comandata ajunge in orice localitate a Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica personal produsul, te asteptam langa Bucuresti, la sediul firmei.

Pentru a te bucura de o reparatie durabila, nu doar calitatea componentelor conteaza, ci si manopera. De aceea, iti punem la dispozitie serviciul de asistenta tehnica mobila - mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatiile necesare la punctul de lucru al utilajului. Asiguram un montaj de calitate al pieselor noi, efectuam reparatii complexe sau punctuale, revizii periodice. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura