Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Biela pentru incarcator telescopic JCB 535-140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 535-140
Cod produs
ATK2D64P-IA
Out Of stock
Descriere
Biela incarcator telescopic JCB 535-140 este o piesa pe care o recomandam cu incredere clientilor nostri. Le explicam un lucru extrem de important, piesele originale sunt alegerea cea mai buna. De exemplu, piesa din oferta noastra este originala, iar producatorii ei din Marea Britanie s-au asigurat ca o vei putea tine pe utilaj fara a risca distrugeri ale componentelor invecinate. Are greutatea ideala, va rezista vibratiilor ce uzeaza arborele cotit. Nu ezita si comanda un produs original in ale carui calitati te poti increde cu adevarat!

Biela vine insotita de suruburile care unesc cele doua componente si de bucsa de la boltul pistonului. Vezi? Asta inseamna sa comanzi piese originale, nu comanzi ceva si apoi mai trebuie sa adaugi sapte alte comenzi ca sa te vezi cu tot ce-ti trebuie. Exista si posibilitatea sa nu cunosti toate detaliile utilajului tau si sa iti fie de folos sa apelezi la consultanta tehnica gratuita. Aici primesti confirmarea ca acesta este produsul de care are nevoie echipamentul tau. Apeleaza-ne in toate zilele lucratoare, suntem mereu gata sa te ajutam!

Biela incarcator telescopic JCB 535-140 - calitatile tehnice o recomanda!

Biela este o componenta a lucrului mecanic de la motor. Intretinerea si inlocuirea la timp a acesteia prelungeste, indubitabil, durata de viata a utilajului tau. Vrei sa stii cele mai frecvente defectiuni la aceasta piesa? Uzarea capului mare (joc axial sau lateral), uzarea rulmentului din capul mic, respectiv a bucsei de biela, incovoierea sau chiar ruperea bielei (provocata uneori de utilizarea fortata a motorului ,in regim de lucru ridicat). Toate aceste avarii pot duce la o functionare dura si violenta a motorului (smuncituri). Acest fapt poate fi riscant, deoarece pot aparea alte avarii grave la celelalte piese ale motorului.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Biela pentru incarcator telescopic JCB 535-140 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Biela incarcator telescopic JCB 535-140 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

diametru bolt 40mm
diametru arbore - 77mm
distanta intre gauri - 218mm
greutatea - 2,145Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura