Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 506-36

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 506-36
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare pentru incarcatorul telescopic JCB 506-36 se afla in stoc la un pret foarte avantajos.

Calitatea superioara si disponibilitatea imediata pentru livrare reprezinta doar doua dintre beneficiile acestui produs.

Pompa de alimentare ajunge la tine impreuna cu factura si certificatul de garantie, valabil 12 luni, de la data achizitiei.

Pompa electrica de motorina se livreaza insotita de oringul de la montajul pe bateria filtrului. La cerere, livram si filtrul, separat.

Calitatea piesei este garantata de producatorul european.

Specificatii tehnice:
-Tensiune: 12 V
-Amperaj: 4 A
-Mufa: 2 pini
-Debit: 230 litri/ ora
-Presiune: 0.68 bari

Cauti un atelier specializat, unde sa poti monta cu usurinta, pompa de alimentare?

Noi iti punem la dispozitie personal calificat, care poate efectua reparatia la punctul de lucru al incarcatorului telescopic. Mecanicii colaboratori ai firmei pot verifica starea in care se gaseste utilajul si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai repede. Pentru remedierea sigura si rapida a tuturor problemelor care tin de incarcator, foloseste cu incredere acest serviciu! Pentru informatii suplimentare, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic.

Pompa de alimentare ajunge in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: 23IZ07JC-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura