Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare 12 V incarcator telescopic JCB 550-170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 550-170
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare 12V pentru incarcator telescopic JCB 550-170 este un produs nou, de calitate garantata, ce poate ajunge la tine in doar doua zile lucratoare.

Si asta pentru ca, fiind o pompa electrica de alimentare de o calitate foarte buna, numarul cererilor este mare, iar noi livram clientilor nostri in cel mai scurt timp, direct din stoc propriu!

Pompa electrica de alimentare JCB 550-170 poate fi comandata foarte simplu, printr-un apel la numarul afisat sau daca completezi formularul de pe site-ul nostru.

Contacteaza-ne si iti oferim ajutor si pentru a putea verifica compatibilitatea piesa - utilaj - primesti din partea noastra gratuit consultanta tehnica necesara!

Daca o montezi corect, timp de 1 an beneficiezi de certificatul de garantie.

Ai nevoie de livrare prin curierat rapid? Nici o problema, noi ne ocupam de asta. Piesa poate fi ridicata chiar din ziua in care ai comandat-o, daca vii la sediul nostru. Poti plati ramburs.

Iti putem asigura si un montaj rapid si eficient! Mecanicii nostri colaboratori ajung chiar in locul in care se afla incarcatorul tau. Tot ce ai de facut este sa specifici ca doresti serviciul nostru de atelier mobil si noi o sa iti aducem service-ul fix acolo unde ai nevoie!

Specificatii tehnice:
Pompa functioneaza la 12V, 4A
Mufa: 2 pini
Debit: 230 litri/ ora
Presiune: 0.68 bari
Piesa se livreaza impreuna cu oringul de la montajul pe bateria filtrului.

Codul produsului este ONK6M9JD-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura