Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator JCB Robot 170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Robot 170
Cod produs
VC3PTQWB-RE
Out Of stock
Descriere
Noua vedeta din depozitul nostru? Ei bine, este vorba despre aceasta pompa alimentare JCB Robot 170 din imagini. Intrucat a fost prelucrata in conformitate cu tehnicile moderne, fiind folosite materiale de calitate, pompa noastra da dovada de o calitate la nivel inalt. Vine in ajutorul utilajului pe care il detii, contribuind la functionarea eficienta a acestuia. Nu te mai zgarci atunci cand vine vorba de utilajul tau. Acesta reprezinta puntea de legatura dintre tine si visul ales! Echipat corespunzator, acesta te va ajuta sa ajungi acolo unde ti-ai propus. In plus, noi suntem de parere ca aceasta pompa de alimentare este sufletul pereche al utilajului tau? Tu ce zici? Intra acum pe site-ul nostru!

O astfel de pompa de alimentare este perfect compatibila si cu modelul de utilaj JCB Robot 170HF.

Desi problemele pot plana asupra activitatilor tale, oricand si oriunde, nu le mai permite sa-si puna amprenta asupra starii tale de spirit. Optimismul este cheia succesului! De asemenea, sa stii ca poti conta pe ajutorul nostru, oricand si oriunde. Daca o anumita problema iti tot pune bete in roate, trebuie sa ne contactezi. Te vom ajuta sa identifici solutia eficienta si rapida, intr-un timp util. Mai mult, avem o super echipa ce se documenteaza constant. Aceasta abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii! Nu ezita sa ne contactezi atunci cand simti ca este necesar!

Pompa alimentare JCB Robot 170 - o alegere inspirata ce se va transforma intr-o investitie inteligenta, pe termen lung!
Piesele de schimb - ajutoarele de nadejde ale utilajului, pe tot parcursul activitatilor tale! Fiecare dintre acestea, a fost inzestrata cu cate o responsabilitate anume. O astfel de pompa alimentare JCB Robot 170 este o piesa de schimb ce face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor. Aceasta a fost turnata si ansamblata in Europa, cu garnituri de inalta calitate. In plus, aceasta se livreaza impreuna cu o-ringul necesar!

Performanta? Te afli unde trebuie!
Le suntem alaturi tuturor clientilor nostri! Motiv pentru care, iti oferim consultanta tehnica gratuita, oricand si oriunde. Ne poti contacta ori de cate ori simti ca este necesar. Mai mult, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:
• Identificari rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului, indiferent in ce punct al tarii te afli
• Recomandari cu privire la montarea pieselor de schimb, intretinerea corespunzatoare

Garantie
Certificatul de garantie? Este adaugat in colet, alaturi de o astfel de pompa de alimentare pentru miniincarcator JCB Robot 170 din imagini. Acesta este valabil 12 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livrare
Stim ca te grabesti! Stim cat de important este timpul! Tocmai din acest motiv, dupa ce ne contactezi telefonic sau completezi cererea de pe site-ul nostru, noi ne apucam de pregatirea coletului. Mai mult, exista doua posibilitati pentru a intra in posesia piesei de schimb comandate:
• Livrare la domiciliu, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat
• Vii direct la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti

Montaj
Un montaj ca la carte este posibil doar cu ajutorul unei echipe de specialisti! Acestia vor manevra piesa/ piesele de schimb astfel incat acestea sa nu se deterioreze prematur. Nu-ti mai lasa utilajul pe mainile oricui! In plus, daca ai nevoie de o recomandare, scrie-ne cu incredere.

Specificatii tehnice
• Pompa de alimentare este actionata mecanic cu membrana
• Prinderea se face in 4 suruburi, avand distanta intre ele de 43 mm si 14 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura