Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator JCB Robot 150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Robot 150
Cod produs
B64YCXE0-M-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare JCB Robot 150 este o piesa realizata la cele mai inalte standarde de productie. Raportul excelent dintre pret si calitate o recomanda ca fiind alegerea ideala pentru utilajul din dotare! Pompa de motorina, mecanica, cu membrana, este actionata de axul cu came pentru motoare Perkins de 1 litru, in 3 pistoane, 103/10. Piesa de provenienta europeana beneficiaza de o disponibilitate imediata pentru livrare. Poti plasa o comanda cu usurinta, prin completarea formularului de pe site sau daca ne suni la numerele de telefon afisate. Produsul comandat ajunge la tine in cel mai scurt timp, impreuna cu garnitura.

Daca ai nevoie de asistenta la alegerea componentelor potrivite pentru miniincarcator, consilierii nostri tehnici iti stau la dispozitie. Odata cu schimbarea pompei de combustibil, pentru a beneficia de o reparatie de durata, iti recomandam sa inlocuiesti si filtrul de motorina. In depozitul nostru incapator am facut loc si acestui consumabil atat de solicitat de catre clienti. Le poti cere consultantilor nostri o oferta si te asiguram ca iti va fi pe plac din toate punctele de vedere.

Pompa de alimentare JCB Robot 150 - miniincarcatorul va aprecia aceasta piesa!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare pentru miniincarcator JCB Robot 150 vine insotita de factura si certificatul de garantie, valabil 1 an de zile, de la data achizitiei.

Pompa de alimentare JCB Robot 150 comandata va ajunge oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam in apropiere de Bucuresti.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta pompa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Admisia si iesirea de M8 x 1.25mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura